Az Európai Parlament csütörtöki, videokonferencia formájában megtartott ülésén szavazott a 2018-as pénzügyi évre vonatkozó zárszámadási jelentésekről Brüsszelben. Deutsch Tamás felhívta a figyelmet, hogy az Európai Bizottság zárszámadási jelentése fordulatot jelent az Orbán-kormánnyal szemben folyamatosan hangoztatott korrupciós vádaskodásokat illetően. A jelentésből megállapítható, hogy a 2010 előtti szocialista-liberális kormányzás idejére vezethető vissza a rendszerszintű problémák megjelenése. A szabálytalanságok, visszaélések kiugró növekedése is 2007-től erősödött, a közbeszerzési eljárásokban az összeférhetetlenség ellenőrzésének rendszerszintű hiányát állapította meg a jelentés, mind a strukturális, mind a mezőgazdasági alapok esetében– mondta el Deutsch Tamás a parlamenti szavazások kapcsán. A zárszámadás úgy fogalmaz, hogy az Orbán-kormány vállalt kötelezettséget arra, hogy orvosolják a helyzetet, beleértve egy könyvvizsgáló cég megbízását a közbeszerzési eljárások...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Deutsch Tamás konkrétan is elmondta, mit csinált Gyurcsány, ami vizsgálatot kívánna?
Kár, hogy nem Kádárra hivatkozott, az még több évvel előtte volt.
Béla333
"Gyurcsányék korrupciós ügyei máig problémát okoznak Magyarországnak"

Ez így igaz!
Főleg azok a korrupciós ügyek okoznak máig tartó problémát, amit a Fidesszel közösen követtek el.
Csak egy néhány példa:
- Parkoló társaságok MSZP-Fidesz közös lenyúlásai,
- Autópálya felülszámlázások, az ismert 2/3-1/3 arányú osztozkodás,
- Margit-híd aranyárban történt felújítása a Simicska féle Közgép fővállalkozásában,
- K&H Kulcsár ügyek, aminek köszönhetjük Polt Peti bebetonozását,

Ha vissza lapozunk, akkor száz és száz MSZP-Fidesz közös bűncselekményt tudnánk felsorolni, aminek egy közös vonása volt: a Fidesz és az MSZP egymás disznóságát nem engedte kivizsgálni! Közös maffia volt ez és még lehet, hogy a mai napig is tart.
Apropó: mi is van az MSZP volt helyettesének: Simon Gábornak az évekkel ezelőtti ügyével? Az miért nem került még felderítésre?
solidedge
Akkor meddig fognak problémát okozni Orbánék korrupciós ügyei? Ezt már a most születettek sem érik meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.