A Pestisrácok.hu-s Huth Gergely cége megint lebukott: havi 300 ezerért adott közre cikkeket a Liget-projekt népszerűsítéséért – derítette ki az Átlátszó. Közadatigényléssel jutott hozzá azokhoz az információkhoz az Átlátszó, mely szerint a Gerilla Press Kft. (mely Huth Gergely, a Pestisrácok.hu hírportál társalapítója és kiadója) tulajdonában van, 2015 szeptemberében úgy kötött fél évre szóló, havi nettó 300 ezer forintos szerződést a Városliget Zrt.-vel, hogy ezért átlag négy cikket közölt a Liget-projektről. A Nullahetegy.hu-n megjelenő írások közt szerepel több Baán László-közlemény és távirati irodás hír átvétele is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Miért? Ki gondolta, hogy ezek meggyőződésből tesznek bármit is? Egy fenét! Pénzért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
@ómió: Csak kíváncsiságból...nem fáj az a nagy sötétség a fejedben " efftás" ???
legott
@ómió: Egy fideszes alattvaló véleménye 2015-ben, Orbán Viktorról: mandiner.hu/cikk/20150423_horcher_ferenc_miert_tavolodtam_el_a_fidesztol_jegyzetek_egy_hirportal_korkerdesere

Most, 5 évvel később már más a véleménye.
Vajon, miért?
Orbán Viktor, konszolidálódott, egy mérsékelt konzervatív párt elnöke lett?
Vagy csak az elmúlt öt év során meghasonlott önmagával?

Hogy Orbán mi minden volt eddig, és hogy ezek a pálfordulások homlokegyenest ellentmondanak egymásnak (és ez a fajta viselkedés a józan észnek - ilyen ember a világon nincs még egy!), szerintem te is jól tudod. Csak egyszerűn nem akarsz róla tudomást venni, mert szemellenzősen elvakultan tolod.
ómió
@legott: Orbán a politikában "liberálisként" indult. Rájött viszont, hogy az nem liberális, hanem globalista anarcholiberális, ami felé ők elindultak és váltott. Azóta nemzeti. Ennyi a "bűne", efftársi oldalról, amit képtelenek vagytok elnézni. A bolsikkal viszont, akik poszt- és kriptobolsiba "mentek át", semmi bajotok. Ja, mert, hogy azok magatok vagytok!
ómió
@DR Eric CARTMEN: Hát, az, ami rólad sugárzik, efftárs, szó, mi szó, eléggé megviseli az embert!
SystemError
@ómió: Nagyon nyomi vagy Shikari ebben a szerepben...:))
ómió
@SystemError: Netán Pálinkás efftársad "kínált túl", vagy "normál üzemmódban" is delirálsz néha baromságokat? Eesetleg nálatok, bolsiéknál ez a módi megy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.