Egy biciklis nőre mentek rá ketten is, bűne állítólag annyi volt, hogy áthajtott a piroson.

Az Indexhez eljuttatott felvételen az látszik, hogy a fiatal nőt a motorháztetőre fektetik, miközben az fájdalmában segítségért kiabál. A rendőrök nem kegyelmeztek, megbilincselték a biciklist. 

Közben ezeket ordították a fülébe:

Ne velem szórakozzon! Ne a hatósággal szórakozzon! Mit képzel magáról?

Az eset a Bartók Béla úton történt.

A rendőrség az Index megkeresésére azt a tájékoztatást adta, hogy a durvaságokra azért volt szükség, mert a nő

nem állt meg a rendőri felszólításra, és tovább akart hajtani. Nem volt hajlandó igazolni magát, majd valótlan adatokat diktált be. Elmondásuk szerint a nő az intézkedésnek többször ellenállt, kiabált, és az egyik intézkedő járőrt megrúgta.

Az intézkedés alá vont nő a valódi személyazonosságát csak a rendőrautóban közölte. Személyi sérülése nem keletkezett.

A rendőrök a nőt hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a XI. kerületi Rendőrkapitányságra előállították és tájékoztatták az illetékes ügyészséget, továbbá feljelentést tettek ellene a tilos jelzésen való áthaladás szabályszegése miatt.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Oposit: Nem valószínű! Azt inkább nem veszik észre! Ezeket is megvédi Varga Judit?? Az rendben van, ha igazoltatja, ha megbünteti, de ilyen durvának és gorombának lenni egy nővel szemben két rendőrnek, enyhe túlzás! Még ha esetleg nem volt éppen túl kedves a nő, amikor megállították. Ugyanis az intézkedés elejét nem láttuk a felvételen. Azért azt nem hiszem, hogy a két hapsinak erőszaktól kellett volna tartani, esetleg az életük forgott volna veszélybe!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Oposit
Egy kigyúrt kancigánnyal is ilyen kemény lenne ez a tahó?
Nessy
@Oposit: Nem valószínű! Azt inkább nem veszik észre! Ezeket is megvédi Varga Judit?? Az rendben van, ha igazoltatja, ha megbünteti, de ilyen durvának és gorombának lenni egy nővel szemben két rendőrnek, enyhe túlzás! Még ha esetleg nem volt éppen túl kedves a nő, amikor megállították. Ugyanis az intézkedés elejét nem láttuk a felvételen. Azért azt nem hiszem, hogy a két hapsinak erőszaktól kellett volna tartani, esetleg az életük forgott volna veszélybe!
Béla333
Még az is lehet, hogy Facebookozik...
Szolgáltok és védtek? Kit? A Fideszt!
volvós
Brutális és embertelen a fideszes sintértanítványok viselkedése !!!
Gyütt Mönt
A nő olyan agresszív volt, hogy a fejével verte a csomagtartó fedelét.
SystemError
Azt gondolom úgy igazságos, ha megvárjuk, hogy miért és hogyan került a motorháztetőre... Egy komolyabb bűncselekmény esetén lehetett ez a csúcspont. Az egészen biztos, hogy ez a rendőr egy ősember tapló, de szerintem várjuk meg, hogy mondjuk nem drogfutárról van-e szó vagy ilyenek... Lehet előtte már kergetőztek egy ideje.. Nekem legalábbis nem előzmények nélküli ez az eset. Persze a XI. kerben, ami az egyik kiskirályság lehet már a rendőrök is azt hiszik, hogy mindent lehet, mert mondjuk bemutatott nekik valaki... Azért az biztos, hogy itt valami volt előtte...:) Reméljük nem egy újabb rendőri túlkapás a semmire...
SystemError
Szóval, ha nem kergették, csak simán átment a piroson "biciklisként", akkor gyerekek én nem lennék XI. kerben lakos, ha ez van egy szintű dolognál...:)
human
Ha az intézkedésnek ellenállt akkor jogos lehet a kényszerintézkedés és a bilincs. Sajnos nincs rajta a felvételen, hogy volt-e ellenállás a nő részéről vagy sem.
Clavigo
@Pegero: Tisztán látszik a felvételen,,,,hogy a 2- es személyiszámú magyar élőlény ,,( mint anyádé is ) ,,,éppen Orbán elvtársat akarta letámadni a Karmelita kolostor tükör- termében.. Szerencsére a szarosnyelvű Külötnitmény még időben közbelépett.
peterkelemen
A videóból kiderül világosan, hogy ha ellenállt a nő ha nem Orbán csicskái túlzásba vitték a fizikai erőszakot. Továbbá a rendőrnek nem az a dolga, hogy minősítgesse, meg ordibáljon hanem az, hogy tegye a dolgát, de mivel ahhoz impotens volt ezért ordibál is. Ezzel egyébként leégették az egész magyar rendőrséget is, mivel szégyen, hogy két "rendőr" egy nőt sem képesek ketten megbilincselni.
peterkelemen
Ez az undorító az ilyen rendőrökben, hogy azt mondja ne velem szórakozzon úgy is előfogom állítani. Ne szórakozzon a hatósággal! Ez utóbbi mindent elárul az agyában levő dolgokról: ez annyit jelent, hogy azért, ment rendőrnek mert imádja a hatalmat és ha másokon uralkodhat. Az ilyen emebrek otthon avyg kibaszottul csicskák vagy verik az asszonyt is otthon amit erről a zsaruról simán feltételezhetünk.
peterkelemen
Nem véletlenül nem írta alá Orbán az isztambuli egyezményt. Az Orbán-kormány nem törődik a bántalmazott nőkkel, gyerekekkel ezalenyeg.hu/kozugy/az-orban-kormany-nem-torodik-a-bantalmazott-nokkel-gyerekekkel-4344
A KDNP és a Fidesz fenntartja a férfiak jogát, hogy verjék a nőket nepszava.us/a-kdnp-es-a-fidesz-fenntartja-a-ferfiak-jogat-hogy-verjek-a-noket/
Rockxy
a zorbán a főbűnös.
mer oda kéne állítani minden honpolgár mellé két pintérsándort és három kuncegábort és a pincegádort ésakkor rend lenne, mintahogy isztambulban is rend van, de azt innen nem láccik.
Yoda69
O1G rendorallamanak csicskasai kezdik tulzasba vinni a terrort
Pálinkás Pál
@Pegero: Melyik mengele??? aki kidobatta a betegeket a kórházakból a nemlétező tömeges megbetegedések miatt???
kereső
Erősen túlzott volt a rendőri intézkedés.De! Ha történetesen jön egy autó,/busz utasokkal és a hölgy azután fekete lepellel boritva fekszik a Bartók Béla úton- akkor ki lesz a hibás? Sok-sok kerékpáros elfelejti, hogy a kerékpár jármű, vonatkoznak rá közúti közlekedés szabályai. Piroson nem hajtunk át,mert nem csak a saját- hanem mások testi épségét is veszélyeztetjük. És a gyalogos átkelőn leszállunk a bicikliről- azért gyalogos átkelő.
Pálinkás Pál
@kereső: Senki nem mondta hogy a nő nem követett el szabálysértést...az igazoltatás "Qmegtagadása" is csak az..és egy szabálysértés nem indokolja ezt a fellépést...mellesleg pár hete ugattak hogy valami arcfelismerőt használhatnak,pont az ilyen esetekben...persze a videót nézve,biztos nem bíznak ilyen "kütyüt" erre a két hájfejű marhára!!!
kereső
@Pálinkás Pál: " Senki nem mondta hogy a nő nem követett el szabálysértést."- de a fenti hozzászólók azt sem, hogy igen. Szabályt sértett a nő. Erre próbáltam terelni egy kicsit a figyelmet. Tudod- nem szeretem a rendőrséget-mondjuk nem is kell- de az az ellenszenv/utálat ami minden egyes megnyilvánulásukkor, intézkedésükkor elönti az embereket, az nekem nem jön be. Rendőr- teszi a dolgát, igy vagy úgy-jól, vagy rosszul- és utáljuk, meg kigúnyoljuk, meg leköpjük. Talán a helyére kéne kerülni a dolgoknak ebben is. És igen, tudomásul kéne venni, hogy ha rendőr azt mondja állj- akkor állj meg, és szállj le arról a qrva bicikliiről, nem pedig megnyilvánulni- hogy nekem a fakabát ne kiabáljon, de ha ellopják hőn szeretett járgányodat, akkor rendőrért kiáltasz. És igen, túlzó volt a rendőri intézkedés-azt mondom, hogy nem igy kellett volna.
tudode
Nincs egyébről szó, mint szintet léptek a "rend őrei", az arányosság félelemkeltő, egy törékeny nő bántalmazásával, annak tükrében, hogy a "verbális erőszak" ma már nyíltan is, mivel inkognitóban halálos áldozattal is dicsekedhetnek:
.
Rendőri intézkedés közben haltak meg:
.
www.google.com/search?q=Rend%C5%91ri+int%C3%A9zked%C3%A9s+k%C3%B6zben+halt+meg&oq=Rend%C5%91ri+int%C3%A9zked%C3%A9s+k%C3%B6zben+halt+meg&aqs=chrome..69i57.8880j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
---------------------
.
Azok után mi jöhet, hogy biztonsági őrök a parlamenti képviselőket is rugdoshatják, lökdöshetik:
.
www.google.com/search?q=Rend%C5%91ri+int%C3%A9zked%C3%A9s+k%C3%B6zben+halt+meg&oq=Rend%C5%91ri+int%C3%A9zked%C3%A9s+k%C3%B6zben+halt+meg&aqs=chrome..69i57.8880j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------------------------------------------------------------------
.
Nincs egyébről szó, mint a hatalommal, erővel való visszaélésről, amelynek ki tudja hány áldozata volt/lesz, fittyet hányva az isztambuli egyezményre is!
Pálinkás Pál
@kereső: no látod...senki nem vitatja az intézkedés jogosságát...a módjával van baj,és nem is kicsi!!! ilyen állatra nincs szükség a rendőrségen...legalább is azon részén,ami az utcán járőrözik.,..mert ok,egy kommandós ne "kérem szépennel" kapja el a delikvenst, de azért enyhén túlzás egy piti szabálysértésért így reagálni!!!
tudode
Pótolom:
.
Azok után mi jöhet, hogy biztonsági őrök a parlamenti képviselőket is rugdoshatják, lökdöshetik:
.
www.youtube.com/results?search_query=mtva+varj%C3%BA+l%C3%A1szl%C3%B3+ver%C3%A9se
.!
!!!
kereső
@Pálinkás Pál: Mondjuk a "piti szabálysértésből" lehetett volna tragédia is. Ennek azért kéne lenni bizonyos visszatartó erejének. Abban egyet értünk, hogy a rendőrségi állomány erősen felhigult-hogy ennek az e az oka, hogy igy is létszámhiány van és igy nincs válogatás, vagy oktatási hiányosságok, vagy csak éppen az, hogy a rendőri állomány jó része leképezi a hatalom arroganciáját- és nem tiszteli az állampolgárt.( persze ez vica-versa, hiszen az állampolgár sem tiszteli a rendőrt, mint embert sem).
jancsipapa
@kereső: De, ha mégis megtörtént és megállít a rendőr nem hepciáskodunk ,nem visítozunk ,átadjuk az iratainkat és kész . Nem mondunk hamis nevet .Tudomásul vesszük,hogy megbírságolnak.Különben ezt kockáztatjuk és kapjuk ...
ómió
Ahelyett, hogy megköszönték volna neki, hogy megrúgta őket? Ez tényleg "efftársi abcúg"!
Pálinkás Pál
@kereső: már pillanat...nem azért teperték le mert átkerekezett a piroson,hanem mert állítólag nem igazolta magát...az pedig senkit nem veszélyeztet!!!
Pálinkás Pál
@ómió: Láttad hogy megrúgta őket??? az vajon miért nincs rajta egy felvételen sem???
Csizmás Kond
...hülyecikk...mert az írója szerint jobb lett volna ha nem a rendőr keni fel a motorháztetőre hanem mag az autó ?
Oposit
@Pálinkás Pál: én akkor is tartom a korábbi kérdésemet, hiába mondta el a rendőrség mit csinált a nő. Egy kigyúrt, szimpatikus irokéz sérós, tetkós, izomtrikós cigóval is így keménykedett volna hangosan az utcán ez a tahó? Azokat még megbilincselni sem merik, csak a tekesek. Itt meg játszotta a fejét ez a melák. Gondolom eddig csak a vágóhídon tudott érvényesülni a malacokkal.
Pálinkás Pál
@Oposit: ebben tökéletesen egyetértünk...ez a tippikus ,egyenruha nélkül csicska típusú ember!!!
Oposit
@Pálinkás Pál: az átkosban a katonaságnál voltak ilyenek a gyökerek az újoncokkal
Nyírfa
Gondolom, vannak kamerák , amelyek által nyomon követhető, mi történt. Persze, a felvételeket a rendőrség akkor törli, amikor csak akarja, elég nagy baj, hogy ez egyáltalán feltételezhető róluk.
Horizonthoz hasonlóan, nekem is összeszorult a gyomrom, amíg néztem a videót, és két gondolatom támadt.
Az egyik egy asszociáció a vietnámi háború poklában megvadult amerikai katonákról, a másik a hatalommal való visszaélés, ami azonnali következményekkel kellene, hogy járjon - egy jogállamban.
Egy olyan országban, ahol a miniszterelnök terminátor akar lenni, a túlkapások rendszeresek lesznek, és katasztrófához vezetnek.
kereső
@Pálinkás Pál: Ha a rendőr azt mondja, hogy igazold magad- akkor igazolod, és nem mondasz be kamu adatokat. Irtam már- hogy túlzónak- avagy aránytalannak -tartom a rendőri intézkedést. Mit kötözködsz?
Nyírfa
@Pegero: Azért kérdezem, hogy miért pont ő.
ómió
@Pálinkás Pál:Számodra csak az hihető, amit látsz? Netán a saját eszed létezése felől is kételyeid vannak? Ha csak úgy nem!
Pálinkás Pál
@ómió: hát...a rendőrök éppen nem az igazmondásukról híresek...főleg ha a mundér becsületét kell védeni!!!
ómió
@Pálinkás Pál: Azt tanúkkal, esetleg térfigyelő kamerával kell - és, ha az utcán ilyen volt, lehet is - bizonyítani, de ha az ellenkezője derül ki, még nagyobb a gáz!
Pálinkás Pál
@ómió: mi kell még???, a felvételen jól látszik hogy a nő semmi olyat nem tett ami indokolná annak a marhának a cselekedetét...
kishonda
@jancsipapa: Honnan a fenéből tudta ez a két észlény, hogy hamis adatokat diktált be, ha előtte nem igazolta le magát, majd a erősen eltúlzott kényszerítés hatása után! az autóban - ahol tanuk sem lehettek - adta meg szerintük a valós adatait. Ezekre az észlényekre kellene felnézni, mert "szolgálunk és védünk"?
terlasz
@Pálinkás Pál: Ez egy megvágott felvétel, ami a rendőri túlkapást próbálja bizonyítani.
Pálinkás Pál
@terlasz: igen...ha nem viselkedett volna így a tahó fakabát ,nem lehetett volna "megvágni"!!!
ómió
@Pálinkás Pál: Eddig a pontig azért valahogy el kellett jutni! Az, hogy előtte mik történtek, netán már efftársi smafu, vagy kizárólag így lehet jó nagyot rugni a rendőrségbe?
Mrfingusz
@kishonda: rádión ellenőrzik az adatokat ,te kis észlény
Mrfingusz
@Shikari: fideszes volt az idióta,pont olyan ostoba fasz mint te
kishonda
@Mrfingusz: És a rádión arcfelismerő program is fut, hogy tényleg úgy hívják azt akit megállítottak?
kishonda
@Mrfingusz: Nem minősítelek, megteszed azt magadról Te is!
Mrfingusz
@Shikari: kinyalod a seggem shiraki vagyok, idióta :)
Mrfingusz
@kishonda: ezért ki is nyalhatod te fostalicska fidesz buzi :)
kishonda
@Mrfingusz: A megnyilvánulása alapján maga a fidesz seggnyaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.