A magyar kórházak intenzív osztályai kaptak belőlük. Korábban a Magyar Hang írt róla több független forrásra hivatkozva, de most Lovas András szegedi aneszteziológus és intenzív terápiás orvos névvel is vállalta szakvéleményét, miszerint a koronavírus elleni védekezéshez központilag, Kínából beszerzett lélegeztetőgépek nem ilyen betegségek kezelésére szolgálnak. A használati utasításra is nagyban támaszkodó, hosszú és részben orvosi szaknyelven írott bejegyzéséből csak néhány kulcsmondatot idézünk, a többi a cikk alján a posztban. Röviden összefoglalva, a ResMed Lumis 150 lélegeztetőgép egy olyan eszköz, melyet egyértelműen otthoni használatra fejlesztettek ki. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a termék leírásában sehol nem szerepel a fertőzéses eredetű tüdőbetegségek ezen eszközzel történő ellátása. A termék egyértelműen non-invazív lélegeztetésre alkalmas csak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán és bűnbandája a a világ legaljasabb és legkoruptabb szerevezetével üzletel nevezetesen a KÍNAI KOMMUNISTA PÁRTTAL! A magyarok ha nem zavarják el Orbánékat hamarosan kínai törvények alá kerülhetnek és ez nem vicc!
peterkelemen
Kína selejtes, használhatatlan védőfelszerelésekkel, maszkokkal és tesztekkel árasztja el a világot - Orbánék kussolnak ez ügyben www.gatestoneinstitute.org/15917/china-defective-medical-supplies

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.