Egyre durvul a helyzet.  A magyar rendőrség olyan, hogy szerinte börtönnel büntetendő rémhírterjesztés, ha valaki nem ért egyet a kormány kríziskezelési stratégiájával; Orbánt diktátornak nevezi; kiírja a Facebookra, mennyi ágyat ürítettek ki a helyi kórházban; a rezsim elleni tüntetésről oszt meg posztot. A rezsim elleni autós tüntetésen részt venni és dudálni a miniszterelnöki rezidencia ablaka alatt szintén nem alkotmányos jog, hanem szabálysértés, amiért sorra büntetik meg a résztvevőket. Ezt sikerült most megfejelni egy újabb cselekmény büntetendő nyilvánításával.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
az un. székely, üzbég, kirgiz kinai, vagy török zászlót5 lehet lengetni??? Vagy a fradi zászlót???vagy eppen a zászlónak nevezett fitymasz rongyot???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
gitárom pengetem, zászlómat lengetem, hajnalkám sose féjj!
Zsopiale
Majd a lámpavason át tudja még gondolni picikét ezt a vityus a kurva anyját...
RonaGyuri
Hogyan is mondta a derék fideszes (i)gazságügyér repedt sarkú?
Pofa be azoknak, akiknek a hívei ilyen hangnemben osztják az észt! =))
Aki Én
Egy fenti, eredeti kereszténydemokrata vélemény:
,,A szemét hazaáruló ellenséget - ezek az ellenzéknek titulált parlamenti és nem parlamenti pártok és holdudvaruk!!! - nem csak pénzbüntetéssel kell sújtani, hanem egyszerüen likvidálni! Semmi szükség nincs a zavarkeltésre, a nemzet lejáratására sem a parlamentben sem az Eu.-ban!"
Emlékszem, mikor orbán még az ilyenek ellen harcolt.
Nyírfa
...és kitartott egy EU-s zászlót a gépkocsi tetőablakán...
Valóban., egy EU-tagállamban a legkevesebb, hogy ez büntetendő cselekménynek számít.
Merkel most fog tárgyalni a V4-gyel. Én már nem kokikat várok, hanem nagyon határozott fellépést.
Odáig jutottunk, hogy a kormány nyíltan próbálja fegyelmezni, lehetetlenné tenni az ellenzéki képviselőket, szavazópolgárokat , ha Orbániát érintő kritikát fogalmaz meg. Teszi ezt anyagilag, erkölcsileg, egzisztenciálisan.
Remélem, az EU-tagállamainak döntő többségében van annyi tartás, hogy nem fogják tűrni fasiszta diktatúrák újjáéledését.
Nyírfa
Az Élet adott egy esélyt a magyaroknak, hogy levonják azokat a konzekvenciákat, amelyek elmulasztása megteremtette a jelenlegi állapotokat. Ha élünk vele, az a becsületünkre fog válni, és felemelkedést hoz magával. Ha nem, abba inkább nem is gondolok bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.