ALAPVETŐEN TÉVES: ORBÁNÉKNAK ESZÜK ÁGÁBAN SINCS SEGÍTENI A SZEGÉNYEBBEKNEK!!! A Népjóléti Bizottság elnöke szerint nem segít a gyógyszert kiváltani sem tudó nyugdíjasokon az sem, hogy többen kapják meg a juttatást. Ahogy arról beszámoltunk, Novák Katalin szombaton jelentette be, hogy a 2021-től fokozatosan, négy részletben, azaz évente egyheti összeggel visszavezetett 13. havi nyugdíj összegében nem határoznak meg felső plafont, és 150 ezerrel többen lesznek rá jogosultak, mint az eddig ismert 13. havi nyugdíjra.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg rácsodálkoznak?

Azon túl, hogy alapvetően rossz megoldás, miért is pont ebben akarnának segíteni, illetve orbán-matyarul ez a segítség

Mottó:
A bagázs akik megmentették a nyugdíjakat,
így segíti a nyugdíjasokat

Korózs Lajos szocialista képviselő, az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának elnöke az ATV Híradójában fejtette ki a véleményét arról, amit a szombati Cili-infon a derék Novák Katalin a 13. havi nyugdíj visszavezetésének filozófiai megközelítéséről mondott.
Nos a derék szoci megszólalása több szempontból is hiányos:
Elsősorban azért, mert a 13. havi egy pótcselekvés és parasztvakítás; a normális svájci-index – nyugdíjas kosárral számított emelésre lenne szükség és annak meg is lenne a jogalapja,
a következő, hogy nem reagált – talán ő is amnéziás??? – Novák pofátlan hazugságára: a mocskos komcsik elvették, de ők visszaadják!!! Tény az, hogy megpróbálták bevezetni, de nem tudták finanszírozni! =))
S végezetül „Igazságtalannak tartja az MSZP, hogy nem határoznak meg maximális összeget”; hol élnek ezek? Mondjanak egyetlen egy olyan esete, ahol akár csak munkahipotézisként felmerült ártunk és qurmányunkban a szociális érzékenység!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.