A rendőrség nagy erőkkel keresi.

Videó készült a több millió forintos zsákmányt szedő pesti fegyveres bankrablóról – itt megnézheti

A 24 szerint szerint több millió forintot zsákmányolt az a középkorú férfi, aki múlt kedden kirabolta a Komlói úton található bankot Pécsen. A férfi délután fél négy előtt tíz perccel szájmaszkkal az arcán bement a pénzintézetbe, majd közölte, hogy fegyver van nála, és pénzt követelt. Az eset során senki nem sérült meg. A hidegvérű férfi elmenekült a helyszínről a bankrablás után.

A rendőrség nyomozócsoportot állított fel az rabló azonosítása és felkutatása érdekében. Most pedig közzétették a bankrablásról készült videó is, hátha felismeri valaki az elkövetőt.

A férfi körülbelül 175 cm magas, erősebb testalkatú és 42-43-as méretű cipőt hord. Feltehetően több réteg ruhát viselt a bankrablás során. A rablást követően valószínűleg levette a felsőjét, amely alatt feltehetően sötét színű ruha volt. A bűncselekmény elkövetésekor egy sötét színű, műanyagkeretes szemüveget viselt, valamint egy szürke színű, kisméretű hátizsák volt nála.

Az eddig beszerzett információk szerint nyugodt, higgadt temperamentumú, kommunikatív, intelligens ember, aki jó helyismerettel rendelkezik. A rendőrség vizsgálja annak a lehetőségét is, hogy a férfi esetleg súlyos betegségben szenvedhet, amely azonban mozgásában nem akadályozza.

Az elkövető a rablást megelőző időpontban ugyanebben a ruhában várakozott a Balassa Bálint és a Búzakalász utca kereszteződésében A rendőrség várja azok jelentkezését, akik akár gyalogosan, akár gépjárművel közlekedve látták, illetve várják annak a szürke színű, Nissan Leaf típusú személygépkocsi vezetőjének a jelentkezését, aki az említett helyszínen közlekedett.

A baranyai rendőrök azt kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: 24

Kép: Police

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Borzalmasan amatőr rablás volt. Nevetséges, hogy a biztonsági őr tehetetlen volt és a rendőrség is az... ha a menekülésben legalább nem amatőr a fickó, akkor már rég nincs az országban, bottal üthetik a nyomát... de ekkora balfaszságot, hogy az arcmaszkot nem tette fel, pont amikor töklétesen jogos még... Piti rablás volt, a csali pénz elég volt neki, amit gyorsan meg is kapott... a baj csak az, hogy ez a pénz ugyebár jelölt vagy feljegyzett sorszámú, tehát ezzel nem sétálhat be bárhová, de ha kijut pl Zágrábba (márpedig arra már simán lehet menni és oda közel a déli határ vagy egyéb könnyen megközelíthető balkáni nagyvárosba), ott már a pénzváltókat átverheti vele, majd szépen megbukik, amikor bemixeli a forgalomba gyanútlanul. A Magyarországon dolgozó illegális váltóknak ilyet adni nem szabad, mert profibbak, és legalábbis a beforgatás előtt kapcsolataikon keresztül csekkolják. Ha megtudják hogy lopott volt, máris Interpol-t megszégyenítő kapcsolatrendszert indítanak be és hamarabb levadásszák a faszit (főleg az arabok, kínaiak és oroszok), mint a zsaruk, tök mindegy hol van...Piti rablás volt, hiszen a csali pénz max 3 millió forint és ezt jól kellett tudnia, ha még kabát eldobásra is volt esze. A sapka-szemüveg kombó amúgy azonnal gyanús egy normális pénzintézetben, tehát ahogy belép egy ilyen forma, máris riadóztatják a helyi biztonságiakat, hogy sapka riadó... Szerintem pont hogy nem volt nyugodt, max előtte bedobott pár szem nyugtató, mert látszik hogy fel akarná ő tenni a szájmaszkot, csak idegességében nem megy... és ilyenkor minden másodperc az életet jelentheti... Meglátjuk mi sül ki ebből, de a bank részéről is amatőrséget látok, a zsaruk részéről is és a rabló részéről is. Tehát simán lehet ez megrendezett történet, hogy lobogtathassa a terrorhatalom, hogy tessék már megint rabolják a bankokat, és kitalálhassanak újabb náci terror népzsarolásokat...
Béla333
A Hollywood-i filmekben ez azért nem szokott ennyire egyszerűen menni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.