Görgényi Ernő fordult a rendőrséghez Csóka-Szűcs János Facebook-bejegyzése miatt. A férfit szerdán kora reggel előállították és kihallgatták. Azóta az ügyészség megállapította: nem követett el bűncselekményt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Gyula polgármestere egy aljas besúgó, amolyan Mószer Aranka, férfi kivitelben!
Aljadék Fideszes!
vacsi
@Nyírfa: Elfogadom ezt az érvelést is, de én soha nem tudnék külföldön élni. És ha mi elmegyünk, akkor átadjuk ezt az országot a bejövőknek? Egy új honfoglalás lesz? Hát, én nem vágyom rá, és örülök, hogy a gyerekeim is itt keresik a boldogulásukat. De a jövőbe egyikünk sem lát...
Nyírfa
@vacsi: Új honfoglalás? Igen, nincs kizárva, hogy lesz átrendeződés , persze, nem úgy, mint ezer évekkel ezelőtt, de nem fogunk belemerevedni a jelenlegi struktúrákba. Nem kell attól félni, hogy megszűnnek a sokat emlegetett nemzetállamok, inkább az életmód változik, befogadóbb, szolidárisabb társadalmakká fejlődnek azok, amelyek hátrébb araszolgatnak a szociális értékek megélésében, és, ahogy Angliában is, természetes lesz, hogy négerek, arabok, ázsiaiak , fehérek köszöntik egymást az útjaikon. Nem országot cserélünk, hanem megtanulunk együtt élni más kultúrákkal , ráébredünk azokra az értékekre, amelyeket ők hordoznak, élnek, tisztelnek. Ráérzünk a béke ízére, hogy tudunk erőszak, háború, robbantgatások és felhatalmazási törvények nélkül is élni, megbecsülve a tudást, a tisztességet, bárkié is.

Tudod, mi kap majd hangsúlyt ebben a nyitásban? Hogy felfedezzük a természetet, nemcsak a földét, hanem egymásét, önmagunkét. A megismerés mindennek az alapja. Információ nélkül téves ítéleteket, rossz döntéseket hozunk.

Csak egy gondolat még: tudod, hol vagy otthon? Ahol kiteljesedhetsz.
vacsi
@Nyírfa: Valóban, gyönyörű gondolatokat fogalmaztál meg. Csak félek, hogy nem megvalósítható... Legalább én nem igen élem meg...
Nyírfa
@vacsi: :)) Köszi! Én meg várom, hogy minél előbb lássam itthon is kibontakozni ezt az életérzést. A csírája megvan, de, az már a fiatalok generációjára van bízva, hogy szárba is szökken-e. Még van 10-15-20 évünk, kinek mennyi. Ez nagyon sok idő, és nagyon kevés: attól függ, honnan nézzük, miben gondolkodunk: a történelmi folyamatban vagy a folyamatot megtöltő akciók-reakciókban.
CsipkeRózsa
A polgármester szerzett magának egy jópontot, Orbán szemében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.