A házelnök korábbi kijelentéséről jobbikos politikusok kérdezték az igazságügyi minisztert.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Kövér meg az úriemberség... Egyáltalán az ember-ség... Nem férnek meg egy mondatban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába.
Béla333
A Fideszes bandának Kövér erkölcsisége a szint.
Nekik Kövér "úriember", az ország többségének meg a mocskosszájú, köpönyegforgató, tompa agyú senkházi gazember.
Kinek mi a szint...
Aki Én
Azt megengedhetné, de inkább egy suttyó.
silber13
Humorfesztiválra való szöveg!:-)))))))) Bizton díjat nyerne!!
Zsopiale
@csak úgy...: Nem minden területen. Egy jogot végzett ember, miniszteri pozícióban, elvileg a becsület netovábbja kell legyen. Pusztán karrierizmusból, és magas jövedelemért, főleg egy jóravaló hölgyemény ilyet nem csinálhat ép elmével, márpedig ép kell legyen az elméje, ha valós a diplomája és szakirányú tapasztalata (ami állítólag van 10 éves az EP-ben), őrült tehát nem lehet, buta sem hiszen helyt tud állni elit jogi szakterületen. Mi marad? Kizárólag az agymosás! A náciknál is igencsak tehetséges embereket képesek voltak meggyőzni, akik tudták mi megy és egyetértettek vele, hittek a náci mozgalom céljaiban, mert agymosták őket. Amikor a nácik háttérbe szorultak egy ideig (ez is de kísértetiesen hasonlít szarbángeci náci hazaáruló maffia történelmére), tehát az egy dolog hogy Dolfi hűvösön guggolt (sőt jól jött nekik, mert legalább megírta a náci bibliát ugyebár), mire folytatni tudta a "munkát", már egy teljes generáció rendelkezésére állt, tehetséges, képzett, jól nevelt és tökéletes náci hit-zombivá agymosott droidokkal. Enélkül nem tudta volna véghezvinni a nagy tervüket (ami nyilván nem az ő harca és ő terve volt, hanem már volt előzménye, ő csak átvette a stafétabotot és tökélyre vitte, majd túltolta és elkúrta - hálisten)... Szarbángeci még liberális demokrata álruhában járt és Soros csecsét szopta, amikor Csurkáék már belekezdtek ebbe a Horthysta újnyilas őrületbe... szépen átvette tőlük Torgyán asszisztenciájával... Egy végzett jogász hamis esküt nem tesz (márpedig azt tett Varga is, Polt is, Orbán is, sőt Torgyán is; kérdés, hogy szarbángeci valóban jogász-e, a kis bolsi éra béli soros-ösztöndíja eléggé kétes), mert annyira nem lehet hülye és karrierista a díszlotyó, tudnia kell, hogy jelen diktatúra nem biztos hogy örökké tart, s ha buknak, őt is számonkérik: élete végéig guggolhat hazaárulásért, tehát csupán a hivatását és becsületét adja fel a hamis elvért; és ezt elérni jogásznál másképp nem lehet, kizárólag agymosással. Ez történelmi tény. Sajnos.
kokopelli
A Kövér elvtárs-úrnak elég,ha evés közben bizonyítékként "eláll" a kisújja !?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.