Kásler Miklós miniszteri posztjáró is szó volt az azonnali kérdések során hétfőn az Országgyűlésben.

"Meddig maradhat még Kásler?" Íme az államtitkár válasza
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A DK-s Varga Zoltán azt kérdezte, meddig marad még a posztján Kásler Miklós.

Úgy vélte, az európai országokban az egészségügyi vészhelyzetben a politika segíti, kiszolgálja az egészségügyet, Magyarországon viszont ennek ellenkezője a helyzet. Gyakran ellentmondó döntések születnek, leállítják az egészségügyi alapellátást, majd megpróbálják újraindítani, zavaros rendeleteket hoznak – mondta.

Közölte: a tárcavezető szerint pedig

a tragédiákért nem ő, a kormány, hanem az orvosok tehetők felelőssé, de a felelősséget – mondta – nem lehet elhárítani.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta, a járványhelyzet megjelenése óta

a képviselő és pártja tevékenysége kisstílű politikai támadásokból áll, mindenkit elfogultsággal vádolnak, aki a kormány intézkedéseit szakmainak, eredményesnek tartja.

Kijelentette: Magyarország előbb hozta meg a szükséges intézkedéseket, mint sok más ország, és sikerült is az elhunytak számát alacsony szinten tartani.

Varga Zoltán azt mondta:

ideje lenne felállnia Kásler Miklósnak és végignéznie, mit csinált az elmúlt időben.

Az államtitkár közölte: olyan országokat hoz példának a képviselő, ahol az egymillió lakosra jutó elhunytak száma magasabb, mint Magyarországon.

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
"a tragédiákért nem ő, a kormány, hanem az orvosok tehetők felelőssé, de a felelősséget – mondta – nem lehet elhárítani."

A mocskos kurva anyátokat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Biztos csak a kisördög szól belőlem, de ennek a fazonnak a látványa számomra nem egy minisztert, hanem inkább egy németalföldi gyerekmese kis gonosz manóját juttatja eszembe. Olyan koboldos a manus...
SystemError
Aki szembeszállt, azt eltávolította a gyilkos bohóc. Amúgy mit gondoltok Viktor egyenként az orvosokkal fogja gyengiteni a népszerűségét vagy majd meneszti ezt a majmot...? Szerintem ez a barom még nem fogta fel, hogy őt meg Viktor fogja maga elé tolni... :)
Nessy
Kásler ült a fenekén a minisztériumban, és nem foglalkozott mással, csak aki épp nem colt neki szimpatikus, azt rögtön kirúgja! Rétvárinak nem tudom mi a végzettsége, de amihez nem ért, amiről fogalma sincs amiről csak a királyi média cikkeit ismeri, az ne ítélkezzen ostobán! Nagyképű szócséplő! Örüljön a fizetés emelésének, ami egy túlórázó nővér két havi bére per ma,és szilencium!
jesz
kásler elégedett mosolya olyan, mint egy jóllakott napközisé...

Vagy bevett egy leszarom tablettát, vagy valamit tud...
Zsopiale
Persze, csak ahogy szokták a nácik és bolsik, kiválasztanak egy olyan számítási módszert, ami a legjobb statisztikai képet mutatja... miközben a betegek számához képest számolt halálozások a legmagasabbak közt vannak nálunk világszinten. De ők a lakossághoz számolnak, ami a legkevesebbekhez tartozik a világon... bravo
ómió
Hát, Varga efftársat se zavarják, se a számok, se a tények! Ergo, csak "jó efftárs" lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.