Folytatódott Hadházy Ákosék budapesti tüntetéssorozata. 

Labdával rúgtak meg egy rendőrnőt a Clark Ádám téri tüntetők, ennek lesz következménye

A demonstráció célja a Kásler Miklós által elrendelt 60 százalékos kórházi ágyfelszabadítás és a koronavírus-törvény elleni tiltakozás volt. A Clark Ádám tér azért lett a tüntetés helyszíne, hogy Orbán Viktor is hallja a dudaszót a Várban.

A rendőrség szerint a mai tüntetésen érdekes incidens történt. Mint írják:

Budapesten 2020. május 18-án a Clark Ádám téren egy előre be nem jelentett gyűlés egyik résztvevője, a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyik szolgálatban lévő rendőrnőjét egy labdával szándékosan megrúgta. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei az esetről az illetékes ügyészséget tájékoztatják.

Az Index szúrta ki, hogy Hadházy Ákos a Facebookon így számolt be a demonstrációról:

Sokat változott a rendőrség hozzáállása. Az elején az indokolatlan kürthasználat miatt büntettek (törvénytelenül), aztán a kijárási korlátozás megszegéséért (törvénytelenül), mára eljutottak odáig, hogy meg sem mondták.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Addig örüljenek amíg csak labda repül, mert amikor majd a golyók repkednek akkor tudhatjuk, hogy Orbán rendszere bukásra van ítélve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Addig örüljenek amíg csak labda repül, mert amikor majd a golyók repkednek akkor tudhatjuk, hogy Orbán rendszere bukásra van ítélve.
Béla333
Ha szégyenlik magukat a rendőrök, ha nem, nem érdekes.
A lényeg, hogy kiszolgálják a diktátor bandájának az igényeit. Feljelentenek, fenyegetnek, bírságolnak, igyekeznek meggátolni, hogy az emberek tiltakozzanak az embertelenség ellen.
Szégyelljék magukat!
Zsopiale
Ahhha, ez kb az a vihar a biliben, mint a gumilövedékkel véletlen egyetlen szem súlyos megsérülése vált a náci hazaáruló csorda beteg agyában és hazugság cunamijában bolsevik tudatos hatalmi célzott szemkilövetés...
Holnapra ez már nem labda lesz, hanem falbontó vasgolyó, amit Soros és Gyurcsány maffiája célzottan, élet kioltási szándékkal lőtt szegény hazafi rendőrnő... és már miniszterasszony lesz... tehát kormánypuccs... olyan verzió nincs is hogy véletlen baleset volt... ááááá dehogy... csak a valóságot és igazságot ne.. igaz fiúk... XD
tudode
A rendőrök élete sincs tejfelből, ha a farmergatyások is parancsot teljesítenek, azzal a különbséggel, hogy őket jól megfizetik, a rendőröket nem, sőt a rendőrök 60 órát trappolnak hetenként, és még túlórát sem kapnak:
.
Vegyük sorba, egy farmergatyás parancsot teljesít, és kiborítja a kétfülest:
.
---- RIASZTÁS - Kubatov embere kitálal
.
www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8&t=77s
---------------------------------
.
A rend őrei:
.
---Tömeges leszerelés jöhet rendőrségnél a járvány után?.

alfahir.hu/2020/05/14/rendorseg_powell_pal_szakszervezet
-------------------------------------
.
Mekkora különbség!!!
legott
Szerintem nem direkt a rendőrnőt rúgták meg labdával. Ugyanis nem profi futballisták tüntettek azért, mert a havi 5 millió helyett csak 4,5 millió fizut kapnak. Hanem a hatalom túlkapásain felháborodott emberek, akiket a hatalom küldött célzottan vegzálni, mert a hatalom el akar hallgattatni minden kritikus hangot.
solidedge
2006-ban a "békés" tüntető betondarabot dobott a rendőrök közé, kettőnek eltörte a lábát.
jesz
nebaszki...mi történt? Végre kaptak a rendőrök is maszkot? Kesztyű még úton van?
nezelodo
@legott: A "profi" focisták eltalálták volna a cingár rendőrnőt? Hiszen még azt a marha nagy kaput is képtelenek eltalálni a pályán!
Rockxy
úgyvan, úgyvan!
ennek azlessz a következménye, hogy ha a birónak van esze, akkor szabadrugást itélkezik valamellik fél javára.
tudod, hajnalkám?
namihami
Egy cselédlánytól kérdezi, hogy mit miért csinál? Csak azt, amit a Olajsanya parancsba adott neki. Indoklás ezen a szinten nincs, pusztán a kötelező parancsvégrehajtás. Ennek a szerencsétlennek külön pechje, hogy a Hadházy azonnal kérdőre vonta és ezzel becsapott a villám. Honnan tudhatná, hogy miért teszi, hiszen ez a nő csupán egy századik senki. Neki egy dolga van, megpróbálni elfojtani a tüntetők kezdeményezési jogát és kedvét.
Ha Olajsanya bukna, ez a nő holnap a Sanya mellett tüntetőkkel tenné ugyanezt.
namihami
@Pegero: Sose dicsekedtem az eszemmel (se). Még azt se mondom, hogy én sz@rtam az Eiffel tornyot. Viszont elég a kommentjeidbe bele-beleolvasni, és az ember agya ledobja a szíjat. Minek költenék drága gyógyszerekre, amikor akad itt néhány okos jobboldali kommentelő, akiknek a hozzászólása elégségesen produkálja az általad hiányolt tüneteket és szereket.
namihami
@Pegero: Kösz, de a Te szíjaid forgásirányával (számomra) komoly problémák vannak.
Még a mostani szíjaim is jobban megfelelnek, mint amiket a ti szervizeitek szerelnek. Túlzottan nagy a Vezér---műhöz kapcsolódása.
Gyütt Mönt
Nem tudom melyik a súlyosabb bűncselekmény: labdával eltalálni egy rendőnőt, vagy járdát festeni, esetleg szemetet szedni.
SystemError
Ne bántsuk a rendőröket. Nekik is kellemetlen ez már, hogy vegzálják az embereket. Láttam sokukon, hogy már ők vannak beszarva, hogy normálisan intézkedjenek, mert érzik ők is, hogy nincs alap, csak ürügy, ők meg politikai eszközök... Orbánra és azokra, akik ebben részt vettek hosszú hosszú évek pereskedése fog várni és reméljük, hogy utána hosszú és fájdalmas évek jönnek a büntetés végrehajtás falai között... Ez a NAT része lesz pár év múlva! :)
SystemError
@Pegero: Nem unom még! Te nem unod még, hogy mindig azt kérdezgeted, hogy mások nem unják-e még, hogy mindig Orbán a főszereplő?

Ja és honnan tudod, hogy nem Ildivel töltöm az éjszakáimat...static.tvmaze.com/uploads/images/original_untouched/198/495538.jpg
Pálinkás Pál
Ez komoly??? milyen rendőreink vannak nekünk...a két tohonyát "megtámadja" egy vékony biciklis nő, a másikat véletlenül eltalálja egy labda...és máris rohannak az ügyészséghez védelemért??? lassan megérjük hogy a csúnya nézés is hatóság elleni erőszak lesz!!! azt hiszem,kormányváltás után sürgősen rendet kell tennio a rendőrség háza táján...
Pálinkás Pál
@Shikari: Ugye tudod hogy marhaságot beszélsz...ahhoz fidesz-bírót kell találnotok hogy elhiggye hogy a vékonyka nő megtámadta az agyhalott hegyomlásokat!!!
RonaGyuri
ugyan csak összekeverte a az (i)gazságügyér libával és passzolta neki a lasztit, hátha dekázhatnékje van! =))
justhpeter
Ha már ilyen "súlyosnak" ítélte a világ legokosabb rendőr parancsnoka a helyzetet, miért nőket küld ilyen helyre ? lehet, hogy ő nem mer odamenni ?
Ronin2
Ez a Hadházy semmiben nem különbözik a "kendermagos-füttyös" Petitől.
Az a manus már a lecsóban van,miután szépen lelejmolta kissé anarchisztikus hívet.
Ezzel a dudálással sem tud elegendő erőt maga mögé állítani.
Ui.- a Kétfarkú Kutyák legalább pikírten humorosak/ voltak??/,az anarchia az ún. normális emberek körében visszatetszést szül.
Persze,kinek ki a normális!?:D
Nyírfa
Majd Pintér elintézi

24.hu/belfold/2020/05/19/angyan-jozsef-rendszervaltas30-orban-fidesz-fold-interju/

". Az államtitkárságról pár héttel előttem lemondott tatabányai képviselőtársamnak annak idején sikerült megkérdeznie Orbántól, hogy mi erre a helyzetre a Fidesz válasza, mi lesz, ha a feszültség robbanáshoz vezet. És tudja, mit mondott a miniszterelnök? Azt, hogy „majd a Pintér elintézi”. Ismétlem: majd a belügyminiszter elintézi. És csak remélem, de igazából nem hiszem, hogy a közmunkára gondolt, s nem a hagyományos karhatalmi eszközök bevetésére. "
Aki Én
Béla Sándor Lakatos a fészbuk esze!
,,Amíg egyszer - nem rendőr - hanem civil nem fog Hadházynál melléütni, mint Sallai R Benedek, hanem ténylegesen pofánvágja azt a pályaelhagyó kretén - eredetileg lódoktort..."

Jellemző a jellemtelen, antidemokratikus, hazaáruló, hazug és tájékozatlan seggnyaló fajtádra ez az elintézési mód.
Azt jósolom, hogy te előbb megkapod a magadét, mint egy törvényesen eljáró képviselő.
Te vasutasok szégyene, te buta véglény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.