A jobbikos Varga-Damm Andrea arról kérdezte Varga Judit igazságügyi minisztert, hogy ellátja-e megfelelően a családon belüli erőszak áldozatainak védelmét – tudósított az Index.

Varga Judit: Kövér László régimódi úriemberként többre tartja a nőket
Fotó: MTI/Kovács Attila

Felidézte Kövér László kijelentését, amelyben a házelnök azt mondta, hogy

"szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-essel kezdődik, amikor olyan helyzetbe keverik magukat, amilyenbe Szabó Tímeának is sikerült legutóbb".

Varga Judit erre azt felelte, a valódi cselekvésben hisz, nem a hisztériakeltésben, épp ezért hirdette meg, hogy 2020 legyen az áldozatsegítés éve. Varga szerint a témában civil és szakértői munkacsoporott is létrehozott. 

Azt is hozzátette, hogy az ülésre készülve átnézte az ellenzék női politikusainak oldalait és elképedt, mert szerinte minden bejegyzés alatt őt női, anyai, emberi méltóságában sértő kommentek hemzsegnek.

Maguk ne kérjenek rajtam számon semmiféle nővédelmet és egyenjogúságot, amíg az önök követői ilyen megjegyzéseket engednek meg az önök oldalán

– jelentette ki.

A szintén jobbikos Potocskáné Körösi Anita beidézte Varga, Kövér kijelentéséről szóló interjúrészletét, amely szerint "Kövér László szavai tiszteletet mutatnak a nők iránt". Úgy véli, ezek a szavak "megbocsáthatatlanok". 

Viszontválaszában Varga Judit azt mondta, hogy szerint

Kövér László "megengedheti magának, hogy régimódi úriemberként többre tartsa a nőket", és ne akarja őket ilyen helyzetben látni.

Az igazságügyi miniszter szerint a nőknek jól esik, amikor előzékenyen viselkednek velük szemben. 

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Az a bajúsz, az kelléke a régimódi úriembernek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Az a bajúsz, az kelléke a régimódi úriembernek?
Clavigo
@jesz: Persze,,,jól áll rajta a pörköltszaft..
legott
Megváltozott Varga Juditról a véleményem. No, nem nagyon...
A paraszt, a geci maradt (sajnálom, de én is régi módi vagyok a diktátorokat kiszolgáló aljas gazemberekkel kapcsolatban, viszont egy új közhasználatba került szóval illetem őket: "geci"), de hozzá jön a "bolond" is. Ez a nő, bolond!

Amúgy mi ez a Varga? mert marhára ne múgy viselkedik, mint egy igazságügyi miniszter, hanem úgy viselkedik, mint egy szóvivő, miközben celebkedik, trolkodik... mint, aki Orbán női megfelelője akar lenni mindenáron. Kicsit emlékeztet Lázár Jánosra. (hogy ez kinek bók és kinek szégyen, mindenki döntse el maga - persze csak, ha akarja, mert, ha nem akarja, akkor nem kell)
namihami
Annyira úriember és annyire régimódi, mint azok az ""úriemberek"", akiknek a nő még tulajdonnak (""asszonyállatnak"") számított. És úgy is bántak vele. Remélem, hogy legalább kutyája nincs.
Azok is úriemberek (?!?!?) voltak. Mint a Mi Lacink.
tudode
Az óta nem jegyzem ezeket az áldemokratákat, vagy miket, amióta mint az útszéliek jót röhögtek,2008-ban brahinak minősítve azt, amikor szétrámolták 2006-ban a belvárost,
.
------ Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
---------------------------------------
.
----- Oszt' úgy túltolták a bringát, hogy őfélesége nem is miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
És még vannak akik fel tudnak nézni ezekre az un. KÖZJOGI MÉLTÓSÁGOKRA!
legott
Szabó Tímeának joggal volt eltorzulva az arca !!!
Maximálisan megérti minden kicsit is normális ember, az indulatát.
Köztörvényes bűnözők maffia-hierarchiában, módszerekkel rabolják szét Magyarországot, miközben sértik a szabadságjogokat, és kiárusítják az országot a genya oroszoknak (ugyanolyan genyák, mint voltak mindig - valami sosem változik), és a kommunista Kínának.

Kövérnek a lelke van eltorzulva, de olyannyira, amit isten sem tud helyrehozni.
Azon "egyesekkel" kéne foglalkoznia Kövérnek, akik 2020-ra elhozták Magyarországra a második Trianont.

magyar-gyaur.blog.hu/2020/01/03/csak_semmi_trianon-hiszti
Rockxy
ezt a sértést!
régimódi a kövér?
belelehet szarni az ijen tudósításba hajnalkám.
legott
A régimódi KISZ titkár és MSZMP tag, "köteles" Kövér.
Talán pont miatta (is) titkolja még mindig a Fidesz az ügynöklistát?...
csipetke
Pont annyira úriember kövér,mint egy marék molylepke.Viszont réginek tényleg régi.És az a nádfedeles kunyhó a szája felett,az mindent visz.Mikor meglátom,mindig az jut eszembe,hogy vajon mit csinál azzal a rengeteg szőrrel,mikor kajál?Lófarokba köti,és feltűzi az orrára?Vagy ezen a "függönyön keresztül kajál,és aztán egy félórácskát ganézza?
SystemError
Juci, ez egy faszparaszt! Te meg beteg vagy...
RonaGyuri
Megengetheti(k) magá(uk)nak?

Igen, azt hiszem valahol itt van az a bizonyos eb elhantolva

Tegnap a parlamentben a mi derék (i)gazságügyérünk ismét megcsillogtatta elképesztő intellektusát; olyanokat tudott mondani, hogy:
„a családon belüli erőszak áldozatainak fontosabb egy fellengzős kampány, mint a vonatkozó nemzetközi egyezmények ratifikálása”,
meg hogy: „ne kérjenek számon rajta olyan politikusok semmiféle nővédelmet és egyenjogúságot, akiknek a hívei a fideszes luvnyákat dilettánsnak, hozzáértés hiányosnak tartják ”,
s végül újra elővette a vérlázítóan ostoba és pofátlan – bár én nem vagyok senkinek a híve, de meg kell jegyezzem: na például ilyen megnyilvánulásokat nem kellene hangoztatnia, akkor talán nem kapna olyan „kommentek, amik női, anyai, emberi méltóságában sértőnek érezhet” – Kövér Lacás baromkodását. Ráadásul még rá is tett egy lapáttal: „Kövér László megengedheti magának, hogy régimódi úriemberként – ilyen módón ??? - többre tartsa a nőket”!Igen Wazze nem csak azzal egészítette ki, hogy ő szemében ez a retardált barom műveletlen paraszt-bunkó „régimódi úriember”, de azt is, hogy „még ezt is megengedheti magának”! =))
Na igen itt a gond; komolyan úgy gondolják, hogy ők bármit megengedhetnek maguknak! =))
RonaGyuri
Azért vannak itt komoly összefüggések

„Vasvári Vivien feljelentette Puzsér Róbertet becsületsértésre hivatkozva”

A beszámolók szerint a Feleségek luxuskivitelben c valóságshow szereplője arra vetemedett, hogy „bölcselkedni” kezdett a kialakult helyzet kapcsán. Amit Puzsér a szokott stílusában és a szokott módján durván leugatott. A tőle megszokott félművelt szidolozott lumpen-proli fimomkodással, de lényegében azt írta, hogy egy ilyen buta luvnya ne ugasson bele olyan dolgokból, amikhez még az átlagosnál is butább!
Azt nem tudom, hogy valóban vannak-e olyan körök, ahol ez, vagy egy ilyen a huzakodás valóban túllépi az évődés kategóriáját, de egy hasonlóságra ráébresztett ez hír:
Tegnap a parlamentben a mi derék (i)gazságügyérünk ismét megcsillogtatta elképesztő intellektusát; olyanokat tudott mondani, hogy:
„ne kérjenek számon rajta olyan politikusok semmiféle nővédelmet és egyenjogúságot, akiknek a hívei a fideszes luvnyákat dilettánsnak, hozzáértés hiányosnak tartják ”!! =))
justhpeter
Megértem, hogy Varga Judit sérelmez bizonyos kommenteket. Viszont kellene lennie annyi önkritikának, hogy belássa a "pénzért mindent" egyáltalán nem cselekvés és a normális embertől idegen.Az, hogy egy régi vágású kommunistát "úriembernek" nevez, az csak azt jelenti, hogy az utolsó történelemórán nem a tanárra figyelt, hanem plázázott. A kommentek sem a női mivoltában sértik, hanem a politikai szerepvállalást ítélik meg, mert az valóban kritikán aluli.
Yoda69
Nagyon finom megfogalmazasa a taho parasztnak.
nezelodo
Na azt még nem mondta senki, hogy a Laca régimódi úriember, hacsak nem a letűnt kor szochazás egyetemi felvételizőire és a Kádár kor MSZMP-s tisztségviselőire gondol, bár köztük is, akárcsak a fideszben, lámpással is nehéz volt találni olyant.
kereső
Ha kövér lászló ezen megnyilvánulása a kettesekkel szemben az előzékenység non plusz ultrája, milyen az amikor egy gumicsizmás tajparaszt bunkó módjára nyilvánul meg? Mondja "kedves" miniszterasszony?
Nessy
A "régi módi" stimmel! Régi módi, amikor az urat megillette a ius primae noctis, a pallosjog, és asszonyállat nem beszélt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.