A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságára füles érkezett egy körözött személy tartózkodási helyéről, így 2020. május 14-én reggel a a rendőrők elfogták egy tolnai benzinkúton B. Sándort.

A férfi elfogásakor más nevére kiállított személyi igazolványt adott át a rendőröknek, amiről kiderült, hogy szintén körözik.

A nyomozók megállapították a férfiről, hogy ellene

a Debreceni és a Szekszárdi Törvényszék több csalás bűncselekmény elkövetése miatt nemzetközi és európai elfogatóparancsot adott ki, mert a rá kiszabott büntetések letöltését nem kezdte meg.

Az elfogott közel 15 éve bujkált a hatóságok elől, az általa elkövetett bűncselekmények egy része 2021 januárjában elévült volna.

A rendőrök az 50 éves férfit előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

(police.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsopiale
@Gyütt Mönt: Nyilván amikor megcsinálták az igazolványt, akkor még nem kőrözték a tagot...
Amúgy elég érdekes, hogy nem erőszakos bűnöző és mégis a földön ül, nem hinném hogy ellenállt, a balfasz lúzer zsernyákok viszont mindig ezen élik ki magukat, hogy valakit megfognak, akkor földre, falra, kocsira, basszák, nagyjából bármitől függetlenül, kitöltik rajta a gőzt... Már csak ezért panasszal élhet... A cím meg hülyeség, mert nem menekült, hanem bujkált. A menekülés egy pillanatnyi dolog, tehát elmenekült a BV behívó elöl. de utána már nem menekülés van, hanem szökésben van illetve bujkál... Az is fura, hogy fülesre mentek benzinkútra? Azt meg hogy? ;)
Shikari
Ugye milyen jó, hogy nincs adatbázis és személyes adatokban turkálás a hatóságnak. Így aztán a liberális katyvaszban vidáman lehet bujkálni!
Zsopiale
@Shikari: Pont ez az, hogy van adatbázis, sőt a történelem legtöbb személyiségi jogsértői illegális náci listája most van a hatalombitorló hazug csaló NER-SSevik állammaffia rosszvoltából; csak a szarbángeci maffiába csak ilyen gennyes szarcsimbókok állnak be, mint pl te cseléd söpredéknek, akik még egy adatbázisban sem tudnak keresni... meg nem képesek egy listát csinálni aktualizálva hullák nélkül... bravo náci hazaáruló kiscsicska
Shikari
@Zsopiale: Azért kérdezem, mert tényleg érdekel egy ilyen kis buzi látásmódja: A nácizás az egy rögzült idegállapot nálatok? Netán valami vérfertőzés degeneratív következménye, amit a törzsi belterjesség következménye? Esetleg genetikusan defektes a vonalad és a többi nácizó kis aberrálté?

Tessék, a te térfeleden pattog a labda, nyomi! :-))))))))))))))))))))))
Zsopiale
@Shikari: Erre most válaszolok kivételesen, bár nem szokásom reagálni ha troll patkányok (főleg szarbángeci csicskák) megszólítanak. De csak az első sort olvastam (sajnos) és már ott láttam hogy milyen reménytelenül mélyidióta barom van barátom... te ugatsz nácizásról (mondjuk örülök hogy betalál és fáj, hiszen különben nem nyígnál miatta), miközben habzó szájjal libsizel... láthatóan fogalmad nincs mit jelent ez a szó ill fogalom... (persze mondjuk így semmit, az igaz, csak a zsidókat sértegeted vele, ami én nem vagyok, tehát ezt a részét pont leszarom)... nem kell reagálnod megint, kár a gőzért, ez kivételes volt, hogy beleolvastam és reagáltam... valójában szívből sajnállak téged meg a trollfalkádat... borzalmas lehet ilyen beteges és állat szintű elmével létezni szervilis agymosott agyhalott rabszolga cselédként... na mindegy... jó gyógyulást..! XD
Shikari
@Zsopiale: Hol olvastál te a zsidókról a bejegyzésemben? Tehát képzelegsz is! :-)))))))))))))))))
A magadfajta mindent vivő érve a "náci" emlegetése! Azt hiszed, érdekel valakit? Nyugodtam nácizzál csak habzó szájjal, mi meg magyarok, ismét a Fideszt bízzuk meg a kormányzással.
Ha pedig a kis nyomi csoportod erőszakoskodni merészelne, csúful elhúzza a nótátokat a rendőrség, bíróság! Magam inkább attól tartok, annyira erőszakos, tenyérbe mászó pofátok van, hogy a magyarok tángálnak el, ha meghallják a vonyításotok! :-)))))))))))))))))
Na ezt add össze! :-)))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.