A 17 éves fiú sportegyesülete hozta nyilvánosságra a hírt. A rendőrség a drogdílert kiterjedt hajtóvadászat után elfogta.

Meghalt az ablakon kiugrott 17 éves érdi focista fiú: a bíróság szabadlábra helyezte a drogdílert

Meghalt az Érdi VSE 17 éves labdarúgója, aki 2020. május 20-án egy fővárosi buliban kiugrott az ablakon.

A rendőrség hivatalos honlapja azt írta: 2020. május 9-ről május 10-re virradó éjszaka fiatalok Budapesten, az I. kerületi Fő utca egyik társasházi lakásában szórakoztak és közülük többen kábítószert fogyasztottak.

A társaság egyik tagja, egy 17 éves fiú a lakás több berendezési tárgyát megrongálta, majd a második emeleti lakás hálószobájának ablakából kiugrott. A fiút a mentők életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a feltételezett díler után. 

Budapest rendőrfőkapitánya külön nyomozócsoportot állított fel, akik széleskörű adatgyűjtés és felderítő munka eredményeként azonosították a dílert, egy 25 éves budapesti férfit. A Felderítő Főosztály nyomozói a dílert, illetve a vele együtt tartózkodó barátnőjét 2020. május 14-én Józsefvárosban, a Kálvária téren elfogták és előállították

- írta a police.hu.

A bíróság a dílert bűnügyi felügyelet alá helyezése mellett szabadlábra helyezte. Az ügyészség fellebbezett a letartóztatás elrendelése érdekében – írja az ügyészség.hu.

A kiugrott focista sportegyesülete kedden reggel hozta nyilvánosságra N. R. halálának hírét.

Cikk- és címlapkép: police.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Nem terjesztett rémhírt, nem kell rabosítani.
Ilyenkor miért nem teszik azt, mint Kínában, ötven évre lecsukni a drogdílert!!!
vacsi
@Gyütt Mönt: Az "átkosban" Kulich Gyula tér volt. Az 50-es években nyaraltam ott a nagyszüleimnél. Akkor még szép, kellemes hely volt, vasárnap délelőttönként a téren a Csin-Bumm cirkusz gyerekműsora volt. Bilicsire ma is emlékszem...
Hogy azóta mivé lett! Hiába keresztelték vissza...
ila51
Akik ezeken az ócska cuccos dílereken gazdagodnak finomabb cuccot szívnak ...
Sámannus
Sok focista költ kokóra.Nem véletlenül a tao pénzek egy része itt jut el a maffiához, vagy a Tipp-Mixen keresztül.
KB ez a magyarázata a forint gyengülésének is. a gazdaság csak az uniós források egy részéből agonizál. A díler a rendszer igáslova szent mint egy totemállat.
namihami
@Gyütt Mönt: Hidd el, hogy nem a ""nyócker"" tehet róla, hogy ilyenek IS lakják. Lakik ott nagyon sok becsületes, dolgozó ember is. Csak éppen az elmúlt 60 évben ezekre a ""munkás- és prolikörnyezetekre"" valahogy kevesebb jutott (vajon, miért?) és ez magával hozta a leromlást és elslumosodást. A lakók nagyrésze biztos menne onnan, ha anyagilag megtehetné. De pont a pénz hiánya okozza a környezet romlását is.
Nem magam miatt mondom, mert én (szerencsémre) nem ott élek. De a VIi., VIII. és hasonlókba a mai napig nem egy barátomnak, ismerősömnek van szerencséje lakni. És van amelyik még szeret is ott lenni.
vacsi
@namihami: A nagyapám a Ganz-Mávagban dolgozott, haláláig - büszke volt a munkájára, a gyárra. Ma már meg sincs... Ezzel járt együtt a legatyásodás.
namihami
@vacsi: És még egy féloldalt tele lehetne írni az ügyesen ""elprivatizált"", de az akkori melósok vérével-verejtékével összehozott hasonló cégekről.
Nem vitatom, hogy volt közöttük sok olyan, amelyikre tényleg a robbantás volt a jó megoldás. De jó sok élelmes meggazdagodott a privatizálásáig döglődő, aztán szárnyalóan jól működő cégeken.
Egy ""mindentudó"" ismerőssel beszélgettünk pl. a tsz-ekről. Hogy milyen veszteséges, stb. Nem vitatom, hogy olyan is volt, de azért mégis Európa egyrészének termeltünk élelmiszert. Más kérdés, hogy a feldolgozóiparunk hiányossága okán a piac nagyobbrésze inkább Keleten volt. DE VOLT...konzervipar, mezőgazdasági élelmiszeripar és hasonlók. Amik, a tsz-ekkel egyetemben MUNKÁT adtak a vidéki lakosságnak. És a '70-es években már nem is pártkáderek vezették, hanem szakemberek. Ami ma nincs. Szídják a ""kockaházakat"", hogy mára milyen konzervatív. Ez igaz, de akkor az volt a divat és FEL TUDTÁK építeni, mert volt rá munkahely és pénz.
Mindez mára a Holdban van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.