Eredetileg a válságot akarta kezelni a kormány a gazdaságvédelmi alapból.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Abban a helyzetben, amikor több százezer bennszülött vesztette el az úri muri, háborús, a rendkívüli állapot, és a veszélyhelyzet katyvaszában a munkájukat, olyan piros pacsisnak tűnik a korai voksszerzésre elfecsérelt, un. gazdaságvédelmi keret milliárdjainak narancsköddé válása!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@tudode: Különösen, amikor a határon túli munka nélkül maradottak a saját kormányuktól 50 - 70%-s pótlást kaptak, szembe itthon, ahol egy vasat sem nagyon sokan! A kisebb vállalkozásokról nem is beszélve!
Ilyenkor nincs mit mondani!
tudode
@Nessy: .
Annyit azért lehet mondani, hogy bajban ismerszik meg koldus, és király, és még egy pályatévesztett focista is, aki úgy focizik azokkal is, akiknek köszönheti azt, hogy még mindig az ország nyakán játszhat katonásdit, a rendszerváltásból, ha 2022-ig nyomhatja a sódert, elképesztő, de 16 évig, amúgy közjogilag érvénytelenül!
.
Elképesztő, de ez már nem őfélesége, az ország sara!
nezelodo
Idehaza nem kell az a kis pénz, ahogy mondani szokás, "Dunába vizet?" Na jó, víz néha elkelne bele, amikor Paks alatt "halászlé" folyik a mederben...
Nessy
@nezelodo: Meg kell fizetni az ellenőrizetlen X-t! Az itthoni csórók majd kapnak két kiló krumplit, oszt jó napot!
Gyütt Mönt
Holott ezt a pénzt a magyar siker sportágra, a focira is költhették volna. Dzsudzsák would like it.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.