A koronavírus-járvány elleni védekezés második szakasza és a járvány nyomában érkező gazdasági és szociális válság kezelése csak a kormány és az önkormányzatok közös feladat- és tehermegosztásával lehet sikeres.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: ,,komcsi emlőről táplálkozó liberálisok"
Ez parádés. Mindezt a Liberális Internacionálét 10 évig alelnökösködő volt KISZ , vagyis ifjú kommunista titkár védelmében.
Te aztán tudsz.
Aki Én
@Shikari: Egy újabb gyöngyszem a Liberális Internacionálét 10 évig alelnökösködő volt KISZ , vagyis ifjú kommunista titkár védelmében.
Te aztán tudsz.
Nyírfa
@Aki Én: Már nem tudják , mit mondjanak, az agresszivitásukat nem fejezik ki eléggé a megszokott panelek. Egyre durvábbak, egyre nagyobb blődségeket beszélnek. A következő szint a fizikai erőszak, azonnal meglépik, ahogy felhatalmazást kapnak rá.
A náci trend szerint utána a pogromok következnek, majd - szégyenünkre - bevonul a NATO rendet csinálni. Onnan nem mer Orbán kilépni.
Zsopiale
@Shikari: Te vagy a szánalmas náci hazaáruló szarbángeci seggnnyaló pribék troll patkány a kurva anyádat... kussoljál el bazdmeg csicska...
Zsopiale
Nem a kormányt kell felhívogatni, mert úgyis telibeszarja... sok éve csak a hülye nem tudja, hogy értelmetlen megszólítani bármivel, bárhogy ez a hitlerista anyagyilkos országkirabló hatalombitorló rablógyilkos patkányfalkát... hanem ehelyett SZABAD VÁROSOK SZÖVETSÉGÉT KELL ALAKÍTANI, BUDAPEST VEZETÉSÉVEL, ÉS TELJESEN FÜGGETLENÍTENI MAGUNKAT A NÁCI SÖPREDÉK MAFFIAKORMÁNYTÓL!!!
Nyírfa
@kereső: És a határon túliak zsebre is vágják a tőlünk elvett pénzeket. Tényleg magyarok, és ez nem dicséret.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.