A Fidesz közleményt adott ki, amiben az ellenzék vádjaira reagáltak.

Fidesz: "Lassan eljutnak oda, hogy Kunhalmi Ágnesnek és a társainak köszönhető, hogy eddig elkerültük a tömeges halálozásokat"

Elképesztő a baloldal viselkedése a járvány alatt. Lassan eljutnak oda, hogy Kunhalmi Ágnesnek és a társainak köszönhető, hogy eddig elkerültük a tömeges megbetegedéseket és tömeges halálozásokat – közölte a Fidesz az MTI-vel.

A Fidesz keddi közleményében az MSZP-s Kunhalmi Ágnes nyilatkozatára reagált, amelyben az ellenzéki politikus az állami kórházakat nevezte a járvány gócpontjainak.

A Fidesz értékelése szerint a baloldal végig csak akadályozta a védekezést, nem támogatta a gyors és hatékony védekezéshez szükséges koronavírus-törvényt, helyette "Brüsszelben jelentgették fel Magyarországot, álhíreket gyártanak, és dudálgatnak".

Leszögezik: a járvány alatt eddig egy gócpont alakult ki, a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzat Pesti úti idősotthonában, ahol már 45 fő az elhunytak száma és 306 idős ember fertőződött meg.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Kovács Tamás

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Továbbá a kórházi egészségügyi személyzet 14%-s fertőzöttsége is a Pesti úti idős otthonban következett be!
Ahogy most is teszt nélkül kell az idős otthonoknak a kórházakból küldött betegeket átvenni! Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Továbbá a kórházi egészségügyi személyzet 14%-s fertőzöttsége is a Pesti úti idős otthonban következett be!
Ahogy most is teszt nélkül kell az idős otthonoknak a kórházakból küldött betegeket átvenni! Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak!!!
CsipkeRózsa
Mindenki tudja, hogy az egyedül Orbán Viktor győzelme.
Béla333
Nem! Nyilván a Kunhalmi volt az, aki hazaküldte a kórházakból a haldokló vagy éppen súlyosan beteg embereket - meghalni!
Kásler küzdött ellene, de végül győzött a túlerő...
csetere
@CsipkeRózsa: Tetszik! Hahaha..Véletlenül nyomtam meg a tetszik gombot. Bocsika. Ha rajtuk múlt volna, már a fél ország beteg lenne. Ha az ellenzék nem erősködik, a gyerekek már évzáróra készülnének lassan az iskolákban.
tudode
Na akkor álljon meg a Tajgetosz felelős gyászmenete!
.
Akkor hol van az iGAZSÁG:
.
---- Orbán: ,,A kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon."
.
www.youtube.com/watch?v=_ohPINnmPAI
.
Ami fura, nevetséges, bevetettette a rendvédelmiseken kívül csak a tűzoltókat nem, a vírus elleni nyüglődéshez, összekeverve a szezont a fazonjával, aminek még egyes külföldi lapok is hangot adtak:
.
--- TALÁN ELTÜNTETHETNÉK VÉGRE A RENDŐRÖKET ÉS A KATONÁKAT A TÁJÉKOZTATÓKRÓL
.
nepszava.us/talan-most-mar-eltuntethetnek-vegre-a-rendoroket-es-a-katonakat-a-tajekoztatokrol/
.
Sto etá Victor Viktorovics!
simmering73
Az utolsó mondat nem kellett volna, mert aljas hazugság. Így mindenki tudja, hogy a kórházakban megfertőződött emberek vitték be a vírust az idősotthonokba. Mert nem csak a Pesti úton volt tömeges megbetegedés, hanem még jó néhányban.
kereső
Mi ujság Tatabányán Szt. Borbála kórházban ?? Hé fideSS, miért kellett lezárni?
fergeteg
Idióta bolsik ! Ugyan mivel lehetett volna megállítani a fertőzéseket a kórházakban?
A párezer szelepes FFP3-as munkavédelmi maszkkal? Ami egyedűl megfogja egy kicsit a vírust.
Szerenxsére jó kormányunk van. Kínai segítséggel jó pénzért azonnal tolták az országba a maszkokat.
Mostanra már van elég FFP2-3 maszk is.
Giovanni Alba
@fergeteg: Idióta fergeteg! A kórházi fertőzéseket (is) a rendszeres szűrésekkel, tesztelésekkel és a vírushordozók AZONNALI elkülönítésével lehetett volna megállítani.
Béla333
@Giovanni Alba: 20.13
fergeteg nem ebben az országban él, a megnyilvánulása alapján.
Vagy ha mégis, akkor ő biztos a Fidesz VIP részlegén kap ellátást.
Egy Fideszesnek a jelek szerint fogalma sincs, hogy mi is van ebben az országban.
vitriol
@fergeteg: Gratulálok, hogy büszke vagy a selejtes kínai maszkokra, valamint a szintén selejtes kormányodra!
Eriksson
@simmering73: Ha igaz az a megállapítás, hogy "a kórházakban megfertőződött emberek vitték be a vírust az idősotthonokba", akkor nem volt-e logikus bezárni a kórházakat?
human
Orbán olyan mint aki egyszerre indul a többiekkel a labirintusba csak neki térképe is van és büszke rá, hogy ő lett az első.

Előadja, hogy ő milyen jól kezelte a járványt miközben még az összes polgármeter előtt titkolta a védekezéshez létfontosságú adatokat még a fideszes polgik előtt is.
balos
@human: A fideSS szavazó nem a tényekben,hanem a szájába öntőtt szar mennyiségének a "fényében" sütkérezik!Érthető,hisz a hitük másról sem szól ,mint a titkosított adatok legalizálásának!Mert az intollerancia köteles lacikat szűl!
Shikari
A ballibsi csürhe hihetetlenül hatékonyan vágta a fát saját maga alatt! Már az is kétségesnek látszik, hogy bejutnak a Parlamentbe! :-)
csipetke
Fáj nekik,hogy Kunhalminak igaza van. Elmebetegek.Az idősek otthonába honnan került a vírus,ha nem a kórházakból?Ott tenyésztették a kamrában befőttesüvegekben,vagy mi?
Hiába kérte Karácsony,hogy tesztelés nélkül nem vigyék vissza a kórházakból az időseket,most meg vergődnek,mint a hal a szatyorban.Meg persze vádaskodnak,ahelyett,hogy beismernék a hibáikat.Más országokban ki tudtak állni a vezetők,és beismerték,hogy késve intézkedtek.Ezek meg bűnbakot keresnek.Na de ez nem újság,ezt csinálják,mióta itt garázdálkodnak a nyakunkon.
csipetke
@CsipkeRózsa: 18:13 tegnap Azt olvastam valahol,hogy ádert azért nem engedte orbán megszólalni vírus-ügyben,mert így ő arathatta le a "dicsőséget".Az igencsak kétes dicsőséget.Na de láttuk mit csinált,egyúttal lezavart egy sort a '22-es választási kampány részeként.Röpködött kórházról kórházra,mint egy narkós denevér,"váratlanul"betoppanva,NCIS-t játszva.Ezen röhögtek a politológusok is,hogy váratlanul,csak előtte a TEK-esek centiről centire átvizsgálták az egész kórházat
ómió
Még egy fikarcnyit kéne ráhazudniuk és tényleg...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.