Elmondása szerint idegesítette a nő, ezért tette pokollá az életét.

Hónapokon keresztül verte és alázta élettársát a szekszárdi férfi – döbbenetes indokkal magyarázta tettét – videó

Bejelentés érkezett hétfőn a rendőrségre, hogy fogva tartanak egy nőt az egyik szekszárdi lakásban. Az egyenruhások azonnal a helyszínre érkeztek, ahol az adatgyűjtés során kiderült, hogy a családi házban egy helyi férfi és a 33 éves budapesti élettársa lakik.

A rettegésben élő nő kiabálva kért segítséget a rendőrök kiérkezésekor. A lakásban elfogott férfi az intézkedés során is agresszíven viselkedett. A nyomozók megállapították, hogy a nőt ugyan nem tartotta fogva az élettársa, azonban az utóbbi hónapokban folyamatosan verte és megalázta. A férfi elfogása után a nő összepakolta a holmiját a lakásban és azonnal el is költözött.

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a férfi beismerte a bántalmazást a gyanúsítotti kihallgatása során. Tettét pedig azzal magyarázta, hogy felidegesítette a nő.

A további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Forrás: 24

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Egy közmondás szerint kettőn áll a vásár. Ha a férfi nem tartotta fogva a nőt és hónapokon át verte és megalázta, akkor miért nem ment el a nő mondjuk a második alkalom után? Lehet hogy értetlen vagyok, de számomra ez nem gömbölyű.
Gyütt Mönt
Elutasítjuk az Isztambuli egyezményt, jó nekünk a vak komondor is. Különben is a sértettnek 2-vel kezdődik a személyi száma.
KisGenyo2
És ez a "derék" kisebbségi élettárs 4 hónapja egyszer sem aludt el, vagy csapta szét az agyát annyira, hogy a "nő" lelépjen mellőle. Vagy csak egyszerűen ostoba volt mint egy gyík...
Persze egy ostobával sem így kellene bánni, de valószínűleg a csávó sem az "akadémia rendes tagja".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.