Jön az RNA kényszeroltás! ? A németeknél már megvan a törvénytervezet. Ezek szerint csak az mehet dolgozni, aki beadatja magának. A oltás törvényes engedélyezésének az időtartalmat lerövidítették. Az RNA egy újfajta oltás, genetikai alapon működik, ezért még nem sok tapasztalat van ezekkel. Ennek ellenére Bill Gates 7 milliárd embert akar beoltani. (0 min 23 sec.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Nem véletlen, hogy Bill Gates és Melinda Gates letartóztatását követelik egyre több országban.
Nyírfa
Mi ez a hülyeség, Péter? Te ilyen lapokat olvasol, mint ez a mindenszo?
Nessy
Úgy mellékesen az az injekció, amit pl. a kis Zente is kapott, és amitől lábra tudott állni, az is génterápia. Vagy a rák új gyógyszerei, amelyek az egészséges sejteket nem károsítják, csak a rákos sejteket. Mellékhatása mindennek van, még egy aszpirinnek is! De nem hiszem, hogy génalapú oltást mindenkinek csakúgy vizsgálatok nélkül beadnának!
Nyírfa
@Nessy: Ez ilyen vadhajtásos propagandaoldal, álhírekkel, ferdítésekkel. A Propi helyében nem engednék be onnan semmit.
Nessy
@Nyírfa: Most divat az oltás ellenesség! Aztán mikor ma egy oltatlan kisgyermek kanyaróban meghal, akkor meglepődnek az oltás ellenes szülők! Lehet, hogy nem láttak szamárköhögős gyereket, Heine Medintől lebénult, vastüdővel lélegeztetett beteget, nem fulladt meg diftériás kisgyerek a közelükben! És ezt a sokat átkozott védőoltásoknak köszönhetik! De csak akkor ér valamit, ha magas az átoltottság. mert ellenkező esetben kitör a járvány az emberi butaságnak köszönhetően.
Nyírfa
@Nessy: Ezek a védőoltások kipróbált oltóanyagok. De egy rohamtempóban kikísérletezett koronavírus elleni szert, én, biztos, hogy nem engednék magamnak beadni.
peterkelemen
Mi abban a hülyeség, hogy a Bill Gates adott egy interjút a BBCnek? Annak a BBCnek akit támogat. A riportban elhangzik: 'I and other health experts..." magyarul "én és más egészségügyi szakértők..." Na most ez is jól mutatj, hogy nem normális az ürge. Bill Gates rohadtul nem egészségügyi szakértő. Soha nem is volt az, de ő mint pszichoapata annak képzeli magát a nejével együtt.
peterkelemen
BOTRÁNY! >> Az Event 201 (Esemény 201) A Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ a Világgazdasági Fórummal, valamint a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködésben 2019. október 18-án New Yorkban (2019. október 18-án) magas szintű pandémiás gyakorlatot rendezett. A gyakorlat szemlélteti azokat a területeket, ahol az állami és magánszféra partnerségére lesz szükség a súlyos pandémiára adott válasz során a nagyszabású gazdasági és társadalmi következmények csökkentése érdekében. Nyilatkozat az nCoV-ról és a világjárvány gyakorlatáról. Az utóbbi években a világon egyre több járványügyi esemény tapasztalható, évente körülbelül 200 esemény. Ezek az események egyre növekszenek, és ártalmasak az egészségre, a gazdaságra és a társadalomra. Ezen események kezelése már igen megerőltető a globális kapacitástokra nézve, még pandémiás fenyegetés nélkül is. A szakértők egyetértenek abban, hogy csak idő kérdése, hogy ezen járványok egyike globálissá váljon - potenciálisan katasztrofális következményekkel járó járvány. A „201 esemény” iránymutató lehet egy súlyos világjárvány esetén. Több iparág, a nemzeti kormányok és a kulcsfontosságú nemzetközi intézmények közötti megbízható együttműködést igényel.
www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Erről a fontos eseményről miért nem számoltak be a kormányok?
Miért kell továbbra is titkolni az "Event 201" eseményt?
Mi köze van Bill Gatesnek és feleségének egy ilyen világszintű: iparágakat, kulcsfontosságú intézményeket és kormányokat is érintő eseményhez? Bill Gates és felesége Melinda Gates eleve nem rendelkeznek egészségügyi szaképesítéssel ráadásul senki nem választotta meg őket sehol a világon, hogy ilyen magas szinteken is joguk legyen beleszólni a dolgokba. Ha erre ők jogosultak, akkor ki engedélyezte ezt nekik és milyen jogon?

Wuhanban 2019 december végén észlelték az akkor még ismeretlen, tüdőgyulladást okozó vírust.. Kik ők? Jósok vagy sokkal inkább aljas gazemberek, akik már előre tudták ennek a...
Eriksson
@peterkelemen: Bill Gates alapítványa tartja fenn a WHO-t. Immár egyedüliként, miután Trump megvonta tőlük az állami támogatást.
Elképzelhető, hogy nem az történik ott amit ő akar?
Nessy
@Nyírfa: Van egy rossz hírem! Ezeket is az utolsó, klinikai fázisban embereken próbálták ki!
Nessy
@peterkelemen: "én és más egészségügyi szakértők..."
Más szó összetételben, de naponta hallottuk " szakértőkkel beszélve, úgy döntöttem, hogy...". A "szakértőket sok esetben homály fedte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.