Negyvenkét rendőr 14 szolgálati autóval és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével csapott le 7 helyszínen Pest megyében.

Újabb erőfitogtató videóval rukkolt elő a TEK: így csaptak le 42 rendőrrel a dílerekre

Több hónapig tartó felderítő munka előzte meg a Gödöllői Rendőrkapitányság által koordinált, 11 ember – a terjesztéssel gyanúsítható férfi, valamint vevőkörének 10 tagja – előállításával végződött akciót – olvasható a rendőrség honlapján az "ÁLOMŰZŐ RENDŐRÖK" címmel ellátott közleményben.

A rendőrség a terrorelhárítókkal május 20-án csaptak le egy drogdílerre. (Rendőrül ez így szól:

A 2020. május 20-án hajnali realizálással a rendőrök beszüntették egy 48 éves férfi új pszichoaktív anyaggal Kerepesen, Mogyoródon, Kistarcsán és fővárosi peremkerületben űzött kereskedését.")

A gyanú szerint Sz. József a „kati”, „kréta”, „füst” és „kristály” fantázianevű szer adagját 1000 forintért árulta. Akadt olyan ügyfele, aki alkalmanként 20 pakkot vásárolt tőle.

A kerepesi férfi bejelentett, állandó munkahellyel nem rendelkezik, a bűnös üzlet azonban jól hozott a konyhára, az elmúlt hónapokban több milliós jövedelmet könyvelhetett el – írja a rendőrség.

A helyszíni szemléken a megtalált új pszichoaktív anyagokat bezacskózták, ahogyan bűnjelcímke került az egyik előállított lakásán talált 72 darab lőszerre is, ezeket a későbbiekben szakértő vizsgálja.

A rendőrök több százezer forintot, mobiltelefonokat foglaltak le.

Sz. József a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le.

(police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Akkor efftársilag innét az összes dílert sajnálni kell?
Donáld Tramp
Eddig azon sipákolt mindenki hogy egy 17 éves fiú bedrogozva miattuk kiugrott egy ablakon. Most meg az a baj hogy elkapják őket ?! A cím legalábbis erre utal. Persze tudom az újságírónak csak a kattintás a lényeg... :P
nezelodo
Nagyon hülyék az ilyen piti drogterjesztők, most a méltó helyére kerül. Ha kicsit okosabb beszáll a led lámpa bizniszbe, vagy vérplazmával kereskedik, vagy határon túli magyarnak adja ki magát.
Zsopiale
Undorító szánalmas pitiáner gyáva szarbángeci csicska náci hazaáruló gestapós patkányfalka...
vacsi
Erőfitogtatás?! Ki kellett volna lőni őket! Hány fiatalnak kell még szánalmas módon meghalnia miattuk?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.