A most felfüggesztett állami támogatás a párt költségvetésének kétharmadát jelenti.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Egyértelműen Orbánék kicsinyes sunyi bosszúja a DK népszerűségének növekedése miatt. Remélem tervük fordítva sül el. A többségnek már amúgy is hányingere van a Fidesz által képviselt irányzatból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Egyértelműen Orbánék kicsinyes sunyi bosszúja a DK népszerűségének növekedése miatt. Remélem tervük fordítva sül el. A többségnek már amúgy is hányingere van a Fidesz által képviselt irányzatból.
Eriksson
Majd kipótolja a mi Ferink.
Egyébként az államnak kutya kötelessége lenne fizetnie minden pártot, amely gőzerővel ellene uszít. Ez esetben is. Mert ez a demokrácia!

Ha nem ég le az irodaház, nem is lett volna annyira gyanús a gazdálkodásuk. Csak hát az a fránya földszinti szagelszívó szikrázott... Az ötödikig.
kereső
Annak az irodaházi tűzvizsgálatnak van már eredménye?Olvasott róla valaki, valamit?
Eladott Ország
Demokratikus jogállam, hát persze... Azt gondolom, ezek ugyanazok, (by Bródy) csak a módszereik mások, finomabbak. Talán még nem él besúgóhálózat, de mindenre, így a NET-re is nagyon figyelnek, és Kubatov listái rendszeresen frissülnek. Szerintem hamarosan jön az első koncepciós per, aztán az első bebörtönzés, és ha ez a rohadék csúti féreg kiviszi az országot az Unióból, Kövérék nagy örömére még akár az első akasztást is megérhetjük... Csak ne legyen igazam! A Gorkij Auto Zavod újraindításáról hoztak határozatot a szovjet gazdasági vezetők, mivel nagyon megnőtt a kereslet a méltán híres POBEDA (győzelem) típusú négyajtós hivatali gépkocsik iránt. A hagyományos kávébarna színt a Mityisinszki Metro Vagonmas gyártelepén a szabad ég alatt fogják megkapni a járművek, a bevált gyakorlat szerint. A megrendelő kilétét nem árulták el, de sejthető ,hogy a vagongyárral ápolt jó kapcsolati rendszer jegyei egy bizonyos volt KGST ország irányába mutatnak. Találkozunk az ÁVH teraszán.
Nessy
@Eladott Ország: Feljelentők, besúgók ma is léteznek! Még csak nem is ellenőrzi a rendőrség a valóság tartalmát a feljelentésnek, hanem rögtön akcióba is lendül, ha pártunkat és kormányunkat báncccsák!
A Kossuth téri nyilvános autodafék látványosabbak az akasztásnál! És egyszerre többeket is el lehet égetni egyszerre!
Eladott Ország
@Nessy: A Borkait is csak tanúként hallgatták meg, arra kíváncsiak hogy ki jelenthette fel. A milliárdos telekspekuláció és a haverok pénzzel tömése a mai napig nem téma, Polt főbohócnál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.