„Soha nem hangzott el olyan utasítás, hogy ki kell üríteni az ágyakat. A kezelés és az intenzív ellátás feltételeinek a feltételeit kellett biztosítaniuk.” Ezt nyilatkozta a Demokrata című lapban K... „Soha nem hangzott el olyan utasítás, hogy ki kell üríteni az ágyakat. A kezelés és az intenzív ellátás feltételeinek a feltételeit kellett biztosítaniuk.” Ezt nyilatkozta a Demokrata című lapban Kásler Miklós Emmi miniszter, és ezt az orbitális hazugságot most és itt azért sem fogjuk megcáfolni, mert megtették ezt már mások, és megtettük mi is a Hírklikknél, a miniszter állításait tételesen cáfoló Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő Facebook posztjának ismertetésével. A hazudós miniszter két állítását viszont kénytelenek vagyunk taglalni. Az egyik az, hogy őt azért támadják, mert keresztény és nemzeti érzelmű, a másik pedig, hogy akik őt „gyilkosozzák”, azok közül sokakat ő gyógyított meg az onkológián.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pontosítsunk az hogy keresztény és hogy nemzeti az is hazugság!!! =))
Béla333
Nahát, nahát...

"Koronavírus: Kásler Miklós mondatát saját levele cáfolja meg "
"Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere azt állítja, hogy csúsztatás, hogy ki kellett üríteni ágyakat és szerinte ilyen utasítás nem hangzott el. Fejléces miniszteri dokumentummal bizonyítjuk, hogy volt miniszteri utasítás a kórházak felé.
...a döntés utasítás formájában érkezett meg a kórházak vezetőihez Kásler Miklós április 7-i levele tanúsítja, melynek egy részletét a Portfolio meg is mutatja (de korábban az RTL Hírek műsorában is szerepelt ez a fejléces utasítás)."
www.portfolio.hu/gazdasag/20200521/koronavirus-kasler-miklos-mondatat-sajat-levele-cafolja-meg-433100

Hazug, hazugabb, Fideszes...
CsipkeRózsa
Valóban, nem hangos levél volt, tehát, nem hangzott el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.