Fáradhatatlanul folytatja facebookos koronavírus-naplóját Orbán Viktor, immár a 71. napnál járunk.

És akkor az unoka berollerezett egy fontos tárgyalásra a Karmelita Kolostorban

Az utolsó igazán izgalmas poszt a „Hé Budapest!” című bejegyzés volt a 68. napon, amikor Orbán egy fotóval buktatta le az étteremben iszogató Dzsudzsák Balázst, aki eszerint nem töltötte ki a kötelező kéthetes karantént Emírségekből való hazaérkezése után – emlékeztet a 24.hu.

A legfrissebb bejegyzésben Orbán lányunokáját láthatjuk hátulról, amint berollerezik a miniszterelnök feliratú ajtón, majd a Karmelita kolostor erkélyén folytatja a gurulást, miközben a háttérben a nagyapja tárgyal.

(24.hu)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Az az erkély úgy kellett a Karmelita Kolostorra, mint egy falat kenyér. Máskülönben szegény unoka rollerezhetne valami tehénszaros falusi utcán...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Az az erkély úgy kellett a Karmelita Kolostorra, mint egy falat kenyér. Máskülönben szegény unoka rollerezhetne valami tehénszaros falusi utcán...
ittott
jujj de cuki. vagy ciki? hol van a kiskutya? az még hiányzik. aztapasztabaszta
Foxley
Ennek elment az esze, mondjuk nem volt soha.
Pálinkafőző Rézüst
Mi az, hogy "hé"??? Egy fővárosnak! Még mucsafalván is tahó lenne ilyen stílussal...
namihami
Az ember azt is hihetné, hogy a Karmelita kolostor az a Mi Istenünk MUNKAHELYE. És az ugyebár végtelenül természetes, hogy a dolgozók munkahelyén ott biciklizzen a gyerekük. Végtére is, ez a kormány volt az, amelyik meghirdette a ""Családbarát munkahely"" kifejezést. Vajon lehetne ennél nyilvánvalóbb jelét adni a kifejezés valóságának. Elképzelem, ahogy holnaptól a melósok gyerekei ott bicikliznek, rollereznek, homokoznak, hintáznak az apucik vagy az anyucik munkahelyén.
Ezzel még felesleges lesz a bölcsik, ovik újranyitása is, hiszen a Vezér jár jó példával elől a családok egyesítése útján. Bár néhány munkahelyre nem lesz egyszerű a gyerekek napközbeni elhelyezése.
CsipkeRózsa
Az anyja bevitte a vendégeit a színház elit páholyába, a kicsi előbb kezdett bele a megengedetti szerep tanulásába.
graycivil1
Rendkívül rosszindulatúak az emberek. Orbánnak csak addig kell a Karmelita kolostor, amíg megépül a "hatvanpusztai Vajdahunyad-vár".
tudode
Büszkén mutogatja a világörökség részét nem képező erkélyt, mint egy rakoncátlan nebuLÓ
.
----- Épül Orbán erkélye, pedig az UNESCO nem azt engedélyezte
.
hvg.hu/itthon/20160422_Epul_Orban_erkelye_pedig_az_UNESCO_nem_ezt_engedelyezte
.
""""Csak állagmegóvásra adott engedélyt az UNESCO a Miniszterelnökség későbbi székhelyeként szolgáló Karmelita kolostor átépítésénél, pedig az építkezés során egy komplett erkélyt akarnak hozzáépíteni.""" (...)
.
Nem a Vastagbőr, a hvg írta meg!
.
Nem történt egyéb, mint van nekije stadionja, kisvasútja, Makovecz stílusú kazánháza, egyebek, és erkélye is!!!
Eriksson
Tudták a Karmeliták, hogy hol kell kolostort építeni. :)))
Eriksson
@Captain Blood: Szép tőled, hogy nagy betűt használtál a megszólításnál. Így nem tűnsz olyan közönségesnek, mint ahogy első olvasatra gondolná az Ember.
Clavigo
@Qqberci: A putrijában úgysem volt erkély,,,így aztán összdobtuk az árát...( ezét is )..
human
Egy kicsit mindannyian saját családunkként tekinthetünk az Orbán családra. Hisz mégiscsak mi fizetjük a luxus életvitelüket.
kereső
Teheti. Hitbizományban övék az egész ország.A hivek meg csak ájuldozzanak a "cukiságon". A kicsinek is megvan már a misajátlábunkon állás.
csipetke
Posztolgatás helyett esetleg dolgozhatna akár,azért fizetjük. Esetleg törhetné a fejét,hogy pl az egészségügyben ne 100 ezret keressen,aki 200 órát ledolgozott. Bakker,nézi valaki ezt a sok izééét,amit ez folyamatosan posztol?
kereső
@csipetke: Több mint egy millió követője van.
kereső
@Horizont: Tudom, de ezt a "többség" nem tudja, hogy manipulálják még ezt is. Mert azért nem "véletlen", hogy a közösségi hálót kezdték el használni rendeletek kihirdetésére.
ómió
Efftársilag biztos, tényleg "abcúg", amikor gázárat is emelhetne!
human
@kereső: "A miniszterelnököt február végén még csak 666 ezren kedvelték a Facebookon, ez a szám a veszélyhelyzet kihirdetésének másnapján, március 12-én ugrott meg 690 ezerre. Ennél is nagyobb növekedést hozott március 18-a: akkor százezerrel nőtt Orbán oldalának követőszáma, ugyanis az egész ország arra várt, hogy mit jelent be – ígéretének megfelelően – a Facebookon."
24.hu/kulfold/2020/04/20/orban-viktor-koronavirus-facebook-kovetok/
Nyírfa
No. Az nem úgy van ám, hogy a kisunoka fogja magát, és berollerezik a nagypapáéhoz tárgyalásközben. A gyerekkel kell, hogy legyen felnőtt kísérő, aki vigyáz rá, hiszen rengeteg veszély leselkedhet rá - ez nem óvoda, amit a gyerek méretéhez, biztonságához igazítottak. Ha a gyerek felügyelet nélkül mozog - rollerezik, szaladgál. matat - , az akkora felelőtlenség, amit nem kommentálok. Ha vigyáznak rá - feltehetően, hiszen valaki videózta - , akkor az egész egy megrendezett giccsparádé az elfoglalt nagypapáról és az ő unokájáról, aki, lám, még tárgyalás közben is ott rollerezhet a nagypapi körül.
Ja. A kolostorban. Elvégre az játszótér.
A másik: nem mondom,jó húsban van a kislány, kiköpött anyukája. De, így felöltöztetni, akkor, amikor tudott, hogy szerepelni fog, és a felvételek külföldre is eljutnak...
No comment. Az egész, úgy , ahogy van.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Orbán Ráhel divatügynökség a felelős, ill. a vírus lehet az oka.

"Halasztja rendezvényét a koronavírus miatt az Orbán Ráhel-féle divatügynökség"

nepszava.hu/3068927_halasztja-rendezvenyet-a-koronavirus-miatt-az-orban-rahel-fele-divatugynokseg
Eladott Ország
@Qqberci: Holnaputántól a nevükre íratják a budai Várat, amit legfeljebb kettes csoportokban, fejpénz megfizetése és TEK-es felügyelet mellett lehet megközelíteni csak azért, mert a terhelt gyerekkorú, skizofréniára hajlamos, küldetéstudattal vastagon megvert gátlástalan nép gyermeke túltolta a demokratikus felhatalmazás rozsdás biciklijét? Magyar emberek számára no-go zónává silányul ezután minden olyan létesítmény, ahol a zemberektől' és a valóságtól elszakadt, elcseszett sufnijogász és diktátorkezdemény rettegve tervezi a hatalomba csimpaszkodó életfogytiglanra berendezett luxuséletét a puritán falak közé zárva. a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F4cdn.hu%2Fkraken%2Fimage%2Fupload%2Fs--lLkZ1jka--%2Fc_limit%2Cw_1160%2F6qrS2zSCLqZjWGLVs.jpeg&key=_1S6yqZKQs4UDx5-oQulrw&w=600&h=366
Ja, az UNESCO meg jobban teszi, ha az ISIS-szel foglalkozik mer' ők meg robbantgatják a világörökségünket. Bezzeg a mi MINIszterelnökünk meg építi azt. Na! Mindenki tudja, hogy az UNESCO sorosbérenc karvajtőkés brüsszelita szervezet.
moareka
@Eladott Ország: Helyettem is írtad...tökéletes meglátás...
moareka
@csipetke: ...a nyálas hívek hozzászólásaitól elhányom magam...
Málna
@csipetke: Több, mint egymillió követője van. És még azon kívül is biztos sokan nézik a posztjait.
moareka
@Málna: Ebből arra következtetsz, hogy a nethasználók közül is ennyi híve van. Néha én is rámegyek egy -egy beírására, na meg elrémülök az ájvékoló, hajbókoló seggnyalóitól, erről írtam fentebb, elhányom tőlük magam...Förtelmes milyen csepegőseket írtak a kisunokához, na meg a kovászos uborkához...egy vicclap megirigyelhetné...aki meg még megjegyzést is fűz a nyáladzókhoz, na annak annyi, lecsapnak rá... elképzelni sem tudom, hogy ennyi agyament van ebben az országban...
Málna
@moareka: Igen, arra következtetek, mi másra? Azt nem tudom elképzelni, hogy valaki azért követ egy másik embert, hogy beszólogasson neki vagy az őt kedvelőknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.