Hiába várták a Szent János Kórház koronavírus-osztályának ápolói a 180 százalékos bért, áprilisi munkájukért a legtöbbjük lehetetlenül kevés fizetést kapott. A legrosszabbul azok jártak, akik márciusban két hét karanténba kényszerültek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Jónéhány egészségügyis azt mondja,hogy az emberek miatt most kitartanak,de a legtöbbjük külföldi munkán gondolkodik,vagy ha itthonmarad,akkor a pályaelhagyáson.Nem is értem,mit rinyálnak,hiszen a fényességes vezír reklámját tolják orrba&szájba,amiben megköszöni a munkájukat.A fizetség vatikáni valutában történik.-Isten fizesse meg!
Ez a kormány nem szégyelli,amikor pl legutóbb az államtitkárok/bólogatójancsik fizetését emelték 35%-al?Vagy kövér elvtársét nemtom mennyivel.Azokat az embereket,akik tényleg a saját bőrüket viszik a vásárra szaré-húgyé,azokat valahogy ez a kormány nem veszi emberszámba.Ha tényleg jön a járvány második hulláma,nagy szarban lesz a kormány,de mi is.
Szégyen,amit ez a kormány művel
Borsodi
Ennyit ér a munkájuk ha ezek után még fognak dolgozni megérdemlik.Ebben az Országban a hazugok szélhámosok csalók tolvajok főleg fidesz kdnp politikusok focisták celebek érvényesülnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.