Információink szerint a Magyar Hang című hetilap e pénteken megjelenő számában terjedelmes cikkben foglalkozik a Hit Gyülekezetét megrázó botránnyal, és részletesen beszámol a történtekről. A cikket pénteken olvashatják a Magyar Hang című hetilapban, később megjelenik az Átlátszó.hu oldalán. A két lap képviseletében Lukács Csaba, a Magyar Hang lapigazgatója, és Bodoky Tamás, az Átlátszó.hu főszerkesztője tette fel a kérdéseket, amelyekre a Hit Gyülekezetének válaszolnia kellett volna. A Hit Gyülekezete azonban “világosságban járás” felkiáltással megtagadta a válaszokat, és azt a tényt, hogy nem hajlandóak a nyilvánosság kérdéseire válaszolni, nagy büszkén a cikk megjelenése előtt nyilvánosságra hozták

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Németszaki komoly választás előtt állt. Pénz vagy nyilatkozat.
Hitgyülis, egy pillanatig se ingadozott. Mindkettő nyert: Németszaki újabb milliókat, Viktor újabb voksokat.
nezelodo
Megint egy csodát látunk, valaki megfogadta a M Cecilia tanácsát, és megszellőztette, most nem a gyereket az erkélyen, hanem a Sanya bá' ügyeit. Pedig csak egyre kellene emlékezni, hogy miként lett államilag elismert egyház ebből a biznisz gyülekezetből, és ezért az egymilliárdos adófizetői hozzájárulás, a többi adja magát. A tulajdonolt ATV álságos ellenzéki volta a rendszer önigazolását szolgálja, komolyabb elérhetőség nélkül a médiapiacon, ahogy a nevezetes ellenzéki rádió is, ahol többségi tulaj az EMMI. Kell ehhez még hozzátenni valamit, ahol a rendszer alapvetése az hogy adóforintjaink és az Eurós támogatások "elvesztik a közpénz" jellegüket?
Nyírfa
Nem különböznek a szcientológusoktól.
laszlobihari
A hit gyülekezetre jellemző a mondás, "a hiszékeny találkozása a szélhámossal". Tudom, a mondást egy kissé átdolgoztam de így passzol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.