A Pesti Srácokban írtak arról, hogy állítólag Karácsony a sor elejére állt egy bicikliszervizben. A főpolgármester az Indexnek elmondta, "klasszikus nem osztogatnak, hanem fosztogatnak” történetről van szó. Karácsony Gergely a lapnak hozzátette: "Két bajuk van. Ha biciklivel megyek valahova és, ha nem azzal megyek".

A Karácsony Gergelyről szóló hír csütörtökön jelent meg a kormánypárti sajtóban. Egy Facebook-bejegyzés alapján arról írtak, hogy a főpolgármester egyik este fél7-kor megérkezett egy Erzsébet királyné úti kerékpárszervizbe, ahol "fittyet hányva az ott várakozókra a sor elejére állt", emiatt pedig akadt, akit már nem szolgáltak ki, miután sorra került.

Az újságban a fenti poszt alapján azt a címet adták a szövegnek, hogy "Állítólag Karácsony a sor elejére pofátlankodott egy bicikliszervizben".

Az Index ezután megkérdezte a főpolgármestert az ő verziójáról is.

Karácsony azt írta az Indexnek, hogy ott volt a boltnál, de nem ment be, "így se sorban állni, sem tolakodni nem tudtam volna", és nem is akartam – tette hozzá. Úgy emlékszik, a bolt előtt két kerékpáros beszélgetett. És hogy is történt a főpolgármester szerint:

Klasszikus „nem osztogatnak, hanem fosztogatnak” történet. Régi ismerősöm a szervizes, hozzá járunk családilag évek óta. Beköszöntem neki, és megkérdeztem, hogy nyitva vannak-e, mivel a kijárási korlátozások számos üzlet nyitvatartási idejét módosították. Ő kijött, és ránézett a biciklimre és meghúzott egy csavart a nyergen, amit nemrég rakott fel, de elmozdult. A nagy fekete biciklit nem tudom cáfolni, mivel én is nagy vagyok, a kerékpárom sem kicsi, és nem tagadom fekete. Remélem, nem keltek akkora félelmet, mint egy nagy fekete autó.

Hozzátette:

Két bajuk van. Ha biciklivel megyek valahova és, ha nem azzal megyek. Nem próbálok megfelelni nekik, olyan vagyok, mint bármelyik budapesti, igyekszem eljutni egyik pontból a másikba, úgy, ahogy a legjobb. Most a szép időben, ha csak tehetem, biciklivel, máskor közösségi közlekedéssel, autóval vagy gyalog. Ilyenkor gyakran egy nagy fekete cipőt is viselek

Forrás: Index

Címlapkép: Kovács Tamás/MTI/MTVA

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
- Milyen közlekedési eszközzel érkezett ide Óbudára? Nem biciklivel jött?
- Mivel most elég hideg van, nem biciklivel, hanem rollerral jöttem.
uploads.disquscdn.com/images/850d7ef3e787706b4ac1edd7b2720081a7f7e546ca640c48e3e5ff342095853a.png?w=600&h=372
Gyütt Mönt
A Pesti Srácok épp most kap 100 milliót közpénzből. Eközben a fővárostól igyekeznek elvonni. A KÖZpénz odaítéléséről a KÖZNÉPnek kéne dönteni, de nem úgy történik. Aki haver, az kap. Tiszta Móricz Zsigmond: Rokonok. Durbincs likes this.
legott
Ezeknek a geci prosti srácoknak sincs egy olyan elérhetőségük, ahová be lehet menni, és összefogdosni a mocskokat.

Minden az övék már, de mégis félnek a bátrak...
Bujkálnak, sötét odúkból, névtelenül kajabálnak, vagy névvel, hadsereggel őrizve mernek csak - és nem veszik észre, hogy ez a fajta terror, nekik sem szabadság!

Aki szabad, az nem fél.
Ezek félnek, tehát nem szabadok!
luiz
orbán állt már a sor elejére az orvosi rendelőben is! Mondjuk neki nem is kívánok mást, mit infarktussal egybekötött agyvérzést!
Eladott Ország
- Milyen közlekedési eszközzel érkezett ide Óbudára? Nem biciklivel jött?
- Mivel most elég hideg van, nem biciklivel, hanem rollerral jöttem.
uploads.disquscdn.com/images/850d7ef3e787706b4ac1edd7b2720081a7f7e546ca640c48e3e5ff342095853a.png?w=600&h=372
moareka
Az ám a helyzet, hogy amit a Föpolgármesterrel csinálnak az óvodás módszernek is gyenge. Az a bajuk, hogy nem tudnak fogást találni rajta. Valamelyik hiradóban láttam,hogy mamakedvence Soltész Mikike éppen a mentőknél tutyi mutyinak titulálta, - az a Mikike, - akinél széles e szociális ügyi határban nem találni tutyi-mutyibbat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.