Édesanyja és az esetről beszámoló Bangóné Borbély Ildikó szerint a koronavírus-járvány miatt nem kapott megfelelő ellátást.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Olyan luxust manapság senki nem engedhet meg magának, még próbálkozás szintjén sem, hogy merészel nem koronavírusban meghalni... senkit nem érdekel most halálos kór, amíg a szent vezető fickós türk főkagánunk, nem adja rá méltóságos áldását...
RonaGyuri
HOGY IS MONDTA őFENESÉGE A FELELŐSRŐL??? =))
vacsi
A cikkből számomra az derült ki, hogy amellett, hogy egy betegnél nyilvánvalóan elhibázták el első - telefonos - diagnózist, amikor végre kórházba került, az ottani orvosok sem ismerték fel, illetve, nem is vizsgálták ki, hogy mi a baja. A halála innentől borítékolva volt!
vacsi
@Horizont: Ezt a tragédiát még annyira sem lehet feldolgozni, mint aki a vírusba hal bele! Itt a beteget meg lehetett volna menteni, ha
- azonnal kórházba viszik
- az első kórház felveszi
- ott megvizsgálják, megállapítják az agyhártyagyulladást
- megfelelő kezelést kap
Mindezt nem tették. Akik ebben közreműködtek, el tudnak számolni a lelkiismeretükkel?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.