Bangóné Borbély Ildikó hívta fel a figyelmet az esztergomi nő halálára, a kormánypárt szerint a baloldal akadályozza a védekezést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Talán a szocik rendelték el a betegek hazaküldését fidesz csicskák???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
valaki "katonai föpróbáról" regélt akkoriban fideszéknél,mikor ész nélkül ürítették ki a kórházi ágyakat! bünbak keresésböl a fidesz isoráz jeles.
Eladott Ország
Mondjuk azt hiányolom, hogy a fideszesek nem mondták, hogy gyakorlatilag már megint ők mentették meg Európát. Nem csak eltartják...
Nessy
Van még lejjebb a kormánypártok kommunikációjában?? Mi köze van egy, a kormány által favorizált miniszter rendeleteinek az ellenzékhez? Mi köze van a teljhatalomnak ellenzék az időkorlát nélküliség miatti ellenszavazatának ehhez az ügyhöz? Brüsszelnek meg végképp semmi köze egy hibás diagnózishoz, az üres ágyszám mindenáron való betartatásához, a beteg "ismerd meg hazádat" utaztatásához miközben már haldoklott!!!
Bárki írta a "fidesz reakciója" című opust, tudatosan valótlant állított, és ha van még benne egy szikrája az emberségnek, szégyellje magát!
RonaGyuri
ennek minden momentuma jellemző!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.