Brutálisan bántalmazzák egymást fiatalok azokon a videókon, amelyeket valaki gyűjt és megoszt az egyik népszerű közösségi oldalon.

Az oldalt több mint huszonegyezren követik, főleg tinédzserek. Az RTL Klub által megkérdezett szakértők szerint nemcsak a közösségi oldalnak, hanem a rendőrségnek is jelenteni kell az ilyen tartalmakat.

A felvételeken egyebek mellett az alábbi jelenetek láthatók:

- vérző arcú fiatal fekszik az úttesten, miután egy másik megkergeti és megüti

- egy lány az előtte térdelő társa haját tépi 

- "vedd le a szemüveged" – parancsolják egy fiúnak, majd arcon ütik

A videókat egy Instagram-oldalra töltötte fel valaki, és arra buzdítja a követőket, hogy ők is küldjenek hasonló felvételeket. Az oldalt több mint 21 ezren követik. Bár a hasonló oldalakat szűrik a szolgáltatók, ez valahogy kiesett a látóterükből.

Az RTL által megkérdezett kiberbiztonsági szakértő szerint egy sor bűncselekményt követnek el azok, akik a videókban szerepelnek, felveszik a felvételeket, vagy megosztják azokat:

Ránézésre garázdaság, könnyű testi sértés, vannak adatvédelmi problémák, képmással való visszaélés. Azok, akik a bántalmazást végrehajtották, gyakorlatilag dokumentálták a bűncselekmény elkövetését fiatalkorúakkal, illetve kiskorúakkal szemben, ami minősítő tényező

– nyilatkozta Krasznay Csaba.

A rendőrség már vizsgálja a videókat. Az áldozatoknak azt javasolják, tegyenek bejelentést a rendőrségen.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladot tország
Túl sok az energia! Felgyülemlett! Krumpliszedés, zöld-válogatás, kukoricatörés, morzsolás kézzel, karaszolás, stb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
legott
Ja, és a "ZS" kategóriás akciófilmet, amiben az elöl kopasz-hátul copfos fejemé a főszerep (főleg a zárójelenetben, amikor fejbe lőnek... ooops, most spoilereztem -bocsánat!), csak és kizárólag Uwe Boll rendezheti!
Uwe Boll munkásságát sokan félreértik, mert az öncélú erőszak bemutatásával valójában kőkemény társadalomkritikát fogalmaz meg.
Minden filmjének a végén fel kéne villannia egy kérdésnek: "Hát nem szégyellitek magatokat, emberek!?"

www.youtube.com/watch?v=jQBRURWzJ_A
lusta
Á, dehogy. Magyar fiatalok ilyet nem csinálnak. Ezek mind egytől-egyig migráncsok.
lusta
@Nyírfa: Ki korán kel, aranyat lel.
Nem tudom észre vetted-e, de a Deák téren történtek után senki sem veri a tam-tamot. A vészharangot sem kongatják. A társadalamat tökéletesen lezüllesztették. Ismételten nyakunkba zúdítják a gyűlölet keltést, a migráncsozást. Holott pont ők ígérték, két hét alatt itt egy [email protected] nagy rend lesz. A másik, hogy ez a brutális verekedés és késelés gyakorlatilag Budapest belvárosában, tizen-huszon éves fiatalok között történt és ezek szinte mindegyike nem is akármilyen bűnlajstrommal rendelkezik. Közben a migráncsolás megy ezerrel.
Eladot tország
Túl sok az energia! Felgyülemlett! Krumpliszedés, zöld-válogatás, kukoricatörés, morzsolás kézzel, karaszolás, stb.
nezelodo
Nem csodálkozok, ahol a politika is a sallert, a kokit és a tockost reklámozza követendő eszközként, ennek hegyibe otthon meg az zasszony állkapcáját, meg az orrcsontját tördeli a vakkomondor. A szülők meg a bálványaik példáját követik ezek a kölykök.
peterkelemen
És ezen most mit csonálkoznak? Elsősorban a bírókat kellene büntetni úgy, hogy azonnal kirúgom ha felmentegeti a bűnözőt. Magyaroszágon a bírói ítéletek a szarral egyenértékűek éppen olyanok, amilyenek a bírók 99% semmit nem érő.
tudode
Mi ebből a tanulság?
.
Csak annyi, hogy ki tudja hány fiatal élete törik ketté, csupán BRAHIBÓL, megjárva a nevelőintézeteket is!
.
Fusztrált felnőttek fusztrált gyermekei!
ómió
Akkor ez már a "liberalizmus diadala"?
Nyírfa
@lusta: Ezek a mi kutyánk kölykei. A magyar bűnöző meg nem is említhető egy lapon egy jött-ment migránssal. Például az iráni fogorvossal, akihez már volt szerencsém. . Hogy jön egy diplomás arab ahhoz, hogy elvegye a magyarok biztonságát? A munkáját nem tudja, mert a hazánkbéliek uniós migránsként keresik a kenyerüket még az isten háta mögött is.
tudode
@tudode: .
Amikor a 9,39-es hsz-emet írtam, még nem tudtam, hogy az un. "gyilkosnak" meghaltak a szülei, intézetben nevelkedett, egy tudat százként. Ebbe a gyermekbe annyi keserűség halmozódhatott fel intézményi körülmények között, ahol nem tanulta meg a jó, és rossz közötti különbséget, hogy az áldozatokkal együtt, ez a fiatal is áldozat
.
Intézetben élt a Deák téri késelő: felkavaró részletek derültek ki a budapesti kettős gyilkosságról
.
www.blikk.hu/aktualis/belfold/deak-ter-keseles-gyilkossag-budapest-szuletesnap-nyomozas-emberoles/76gzqcv
.
Lesújtó történet, ki tudja hány hasonló sorsú, jobb sorsra érdemes gyermekkel!
Zsopiale
"Felnőtt" egy generáció, akiket EGYÁLTALÁN NEM FEGYELMEZTEK, a hazudozás, korrupció, drog, prostitúció, beteges perverzitások (hiszen a neten hozzáférhető BÁRMI, még valós kínzás is ugyebár) és a bűnözés egyéb formái amiken "szocializálódtak"... most ráadásul korlátozták őket... a bezárt vadállat pedig ha kiengedik, tombolni kezd és még vadabbul marcangol... köszönjük hazaáruló rablógyilkos szarbángeci náci patkányfalka
Zsopiale
@tudode: A mi kutyánk kölkei és a mi kutyánk és a kölykei szarának szagát bizony szagolni kell...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.