A NÉPI VAGY Az ILLIBERÁLIS DEMOKRÁCIA A FURIBB??? =)) A nemzetbiztonsági törvény friss módosítása megkönnyíti a telefon- és internetszolgáltatók forgalmának megfigyelését, de nem ez az igazi baj - véli a TASZ.

(Forrás: nepszava.hu, RonaGyuri által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A népi vagy az illeberális demokrácia a furibb

Egy legújabb kori dilemma margójára

A Népszava „Senki sem tudja meg, hogy egyáltalán megfigyelték-e” címmel. Neszámol róla, hogy „az a Semjén Zsolt által benyújtott jogszabály a nemzetbiztonsági törvényt és az elektronikus információ biztonságáról szóló törvényt is több ponton kiegészíti a kiberbiztonság erősítése jegyében, amit kedden fogadott el az Országgyűlés” milyen hatásokkal jár, s egyben arról is beszámol – a TASZ szakértője segítségével -, hogy nagyobb gondok is vannak.
A cikk egyik „legmókásabb része” az ahol, arról, értekezik, hogy „Mit tehet, aki úgy érzi, hogy a megfigyeléssel megsértették a jogait?”!
Nos azt hiszem ez már valahol megint egy igazai „déjà vu”!!! =))
Klubtag
Anno a III/III-asok "ügyfelei" sem tudták teljes bizonyossággal, csak sejtéseik voltak. Ez most sincs(sem lesz) másképpen. Ki kell várni egy újabb politikai hegyomlást, oszt majd a sértettek - külön kérelemre persze - egy zárt szobában, hátrakötött kézzel a szemeikkel ihatják az infót. És ebben a kérdésben a legaljasabb gazemberek majd lobbiznak tovább, hogy nehogy teljes nyilvánosságot kapjanak mocskos üzelmeik.
Ez már csak így megy évszázadok óta...az uralkodók legkedvesebb és legjobban dotált kegyencei a kémeik, besúgók voltak.
Béla333
"Senki sem tudja meg, hogy egyáltalán megfigyelték-e"

Mert hogy mi köze van hozzá? Igaz Fideszesek?
A maffiállamban nem kell és nem is lehet megtudni, mit csinál az állam a mi nevünkben, a mi pénzünkből!
Klubtag
@Béla333: "...mit csinál az állam a mi nevünkben, a mi pénzünkből!"...A MI BŐRÜNKRE...
Az a gyanúm, hogy vagy hülyének, vagy vaknak, vagy erkölcsi hullának kell lenni ahhoz, hogy valaki még ezek védelmére keljen - akármilyen formában...bár lehet, hogy simán csak "van az a pénz"
nevemnick
Semmi probléma, én is megfigyelem őket. :) :) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok