A rendőrök vádemelést javasolnak egy 37 éves csengődi férfival szemben, aki a gyanú szerint átengedte a vezetést fiának, és mindezt élő videóban közvetítette egy közösségi oldalon.

Lakossági jelzést kapott a csengődi körzeti megbízott, miszerint egy közösségi oldalon látták, hogy egy férfi átengedi a vezetést egy kisfiúnak, amit élő videóban közvetített az interneten. A bejelentés alapján a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást indított járművezetés tiltott átengedésének gyanúja miatt.

Élőben közvetítette az apa, ahogy 6 éves fia autót vezet

Az eljárás során beszerzett adatok szerint a 37 éves helyi férfi 2020. március 26-án délután Csengőd külterületén, egy szám nélküli fölúton átengedte egy személyautó vezetését mellette ülő 6 éves fiának, és közel két kilométer hosszan hagyta közlekedni. Mindezt április 2-án megismételték, ekkor a férfi egy másik kocsi volánját adta át gyermekének, aki koránál fogva alkalmatlan a biztonságos vezetésre.

A jelenleg szabadlábon védekező csengődi gyanúsított ügyében a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az iratokat a napokban adták át az illetékes ügyészségnek vádemelés javaslatával.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Ha olyan hülye, hogy még közzé is teszi, akkor számoljon a következményekkel.
Gyütt Mönt
@HelenMU90: mire vársz? Add meg neki amit kér. Az irígység nem szép dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.