Jelenleg három olyan klinikai kísérlet zajlik a koronavírus elleni vakcina elleni védőoltással kapcsolatban Magyarországon, amelynek biztatóak az eredményei; az ellenanyag elkészülte után, akár már ezen a nyáron azonnal megkezdik az országban a vakcina felhalmozását a gyógyszertárakban és kórházakban, hogy ha eredményes lesz a tesztelés, azonnal elérhetővé váljon mindenki számára – mondta el az operatív törzs szombati sajtótájékoztatóján Dr. Szlávik János, a Szent László kórház infektológusa. A sajtótájékoztatón Németh Szilárd beszélt az önkéntes tartalékos katonai szolgálatról, arra biztatva mindenkit, hogy „vállalják büszkén a haza szolgálatát”. Lakatos Tibor rendőr ezredes, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője elmondta: AUSZTRIA FELŐL A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK SZÁMÁRA KÖNNYEBBÉ VÁLT AZ ÁTKELÉS A HATÁRON, mert már egy négy napnál nem régebbi, negatív PCR-teszt bemutatása elegendő ahhoz, hogy ne kelljen az országba lépés után hatósági karanténba vonulni. Németh Szilárd, Szlávik János, Lakatos Tibor és Gál Kristóf május 23-i tájékoztatója. A sajtótájékoztatót részletesen ismertető összefoglaló cikkünket itt olvashatja. Az MTVA adását az RTL Klub segítségével közvetítjük.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
No...akkor lenne egy kérdésem...a vakcina valami csodaszer lesz??? Mert flu ellen is van évtizedek óta,mégis évente több embert visz el mint most a covid...most arról nem is beszélek,hogy mivel ez flu szerű vírus..bármikor mutálódhat...és akkor mi lesz???
1magyar
Lehet,hogy mégsem ingyenélők a gyógyszerkutatók?
tudode
Anélkül, hogy a honvédelmi törvényt módosította volna az un. jogalkotó, ahogy a miniszterhelyettes elmondta toborzó beszédét, 18-50 éves korig jelentkezhetnek "tartalékos" katonának:
.
Eszerint:
.
Hadkiegészítő parancsnokság
regi.kozigazgatas.magyarorszag.hu/intezmenyek/450021/hm/450092
(...) """" A [N1]honvédelmi törvény szerint - az általános hadkötelezettség megszüntetését követően - a hadkötelezettség teljesítésére csak a megelőző védelmi helyzet és rendkívüli állapot időszakában kerülhet sor.
.
Bevezetése esetén minden magyar állampolgárságú nagykorú férfire kiterjed, feltéve, ha a Magyar Köztársaság területén lakóhellyel rendelkezik. Bevezetésekor a hadkötelezettség a 18. és 40. életév közöttiekre, valamint a katonai szolgálat felső korhatáráig a kiképzett tartalékosokra vonatkozik """ (...)
.
???
ElizabethVU77
Мost vettem szеxi fehérneműt.
Aкаrоm látni? Látogаsson еl а wеbhеlуге > ki​​s​sia​​.cl​ub
CarolUE88
Csaк еzen az oldаlon a lеgszеbb busty сsibéк!
Кövеssе а linket, és nеm fog mеgbánni!
---
k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­m

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.