A ferencvárosi rendőrök a két férfit bűnszövetségben elkövetett lopással gyanúsítják, egyiküket pedig rablással is; az egyik támadásnál egy anyuka és kisgyermeke is megsérült.

Letépték az anyáról a nyakláncot, a baba kiesett a kocsiból a XIX. kerületben, mindketten megsérültek

Egy férfi 2020. május 21-én 10 óra 30 perc körül Budapesten a XIX. kerületi Deák Ferenc utcában egy babakocsit toló anyuka nyakából kitépte a nyakláncát – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

A támadás következtében az édesanya a babakocsira esett, ami felborult, és a kisgyerek kiesett a kocsiból. Az esés következtében az anya és gyermeke is megsérült. Az esetet látva a nő segítségére sietett egy szemtanú, ezért a támadó elszaladt és a láncot eldobta. Ezt követően társa kocsijába beszállt, és elmenekültek.

A két férfi egy órával később a IX. kerületben, a Határ úti villamosmegállóban próbált meg hasonló módszerrel megszerezni egy nyakláncot.

A villamosra szállt fel egy nő, amikor a nyakából kitépték a nyakláncát. A nő a támadást követően megnyomta a jármű vészjelzőjét, ezért a villamosvezető és egy utas a segítségére sietett.

A támadó a helyszínről elfutott, a megszerzett nyakláncot menekülés közben eldobta, majd társával együtt autóval elhajtottak.

Az adatgyűjtéseknek köszönhetően a rendőrök egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket. A 26 éves B. Gyulát május 21-én a XX. kerületben egy körzeti megbízott fogta el, társát a 24 éves H. Sándort pedig délután fogták el a ferencvárosi nyomozók IX. kerületi lakásán.

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Gyulát rablás bűntett és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt, H. Sándort pedig kétrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A két férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
B. mint Balog, és H. mint Horváth? Tippelhetek..?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
"H. Sándort pedig kétrendbeli lopás bűntett "
Azért ezt nem értem: szerintem lopás az, amikor valaki észrevétlenül elemel valamit. Itt nagyon is észrevehető volt, mindkét esetben a bűntett, ami így RABLÁS! Ráadásul 2 ember (mert ugye, a kisbaba is ember!) megsérült, nem így kellene elbírálni?!
Gyütt Mönt
Csupán feltételezés, hogy a rablást nem a H. Sándor követte el, hanem B. Gyula, ugyanakkor H. Sándor korábban elkövetett két lopást. Tudnék neked ennél sokkal cifrábbat is mesélni.
tudode
Na ez őfélesége narancsköddé váló ígéretének a hatÁSA:
.
Börtönbe akart kerülni, kapásból ((((Nagyjából 10 600 találat (0,35 másodperc) ))))
l
.
www.google.com/search?q=Hontalan+b%C3%B6rt%C3%B6nbe+akart+ker%C3%BClni&oq=Hontalan+b%C3%B6rt%C3%B6nbe+akart+ker%C3%BClni&aqs=chrome..69i57.7641j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ilyen is van/lesz annak az országában, aki akár fürödhetne a dugi, bugi lóvéban!
.
Kapásból: (((( Nagyjából 29 400 találat (0,38 másodperc) )))))

.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d&aqs=chrome.2.69i57j35i39l2j46j0l4.5406j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
---------------------------
.
Dübörög a rablógarázdálkodás!
Borsó
B. mint Balog, és H. mint Horváth? Tippelhetek..?
vacsi
@Gyütt Mönt: Ezek szerint az vállalta magára, aki még nem volt büntetve?
Gyütt Mönt
@vacsi: van rá esély, tudod, három csapás... a faszinál bizonyosan meglenne a 3, így jut is marad is.
Gyütt Mönt
@BarbaraAU98: ma már semmi sincs ingyen. Ha fizetsz, megnézem.
namihami
@Gyütt Mönt: Ha így kell kuncsaftot keresnie, akkor ha fizet--- SE!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.