Tessék mondani, az egészségügyi dolgozók mikor lesznek végre a magyar nemzet részei?! – kérdezem világosan és egyenesen a kormányzat képviselőitől. A Fidesz nagyjai ugyanis játszi könnyedséggel szokták eldönteni, hogy kik a magyar nemzet részei és kik nem azok, a vállaltan állami szintre emelt korrupció és oligarcha-udvartartás kapcsán pedig rendre csak szükségszerű „nemzeti nagytőkés” réteg felépítéséről beszélnek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ennyire volt fontos a járvány előtt is őféleségének, szóra sem érdemesítette, csak akkor, amikor villoghatott, hogy legyőzte a vírust, mint az ország, és az EU bacilusa:
.
---Jakab Orbánnak: Szokott-e imádkozni az egészségügyi rendszer áldozataiért?
.
www.youtube.com/watch?v=hf-UnTO4nHA&t=45s
.
Cinizmusból ötös, SZOLGÁLTBÓL zéró a mai napig is.
.
Az ellenzék nem dobja vissza a pálfordulását:
.
--- Beleszédültünk, amikor végignéztük, hányszor váltott irányt Orbán
.
www.youtube.com/watch?v=RVOvGyGYc-Y&t=243s
.
Mi várható el egy kaméleon szerű pofakaratéstól, a gyülekezete 22%-os győzelmével, felturbózva az un. győztes kompenzációval, amely mögött vannak is, meg nincsenek is választók, még a határon túlról is!
Eladott Ország
Érdemes megemlíteni azt, hogy mostantól a munkahelyvédelmen van a legnagyobb hangsúly, hiszen a járványt sikeresen megállította a nemzeti kormány. Ennek érdekében – mármint azért, hogy a munkahelyeket megvédjék – a kormány közpénzt osztott ki különböző cégek között, amelyek közül az egyik óriási meglepetéstéltel a NER környékén zuhant le. A Matolcsy György fiának érdekeltségében lévő Balaton Bútor Kft. közel 574 millió forintos beruházása 287 millió forintot meghaladó állami támogatást kapott. Hát így védi meg a kormány a saját haverjai érdekeltségeit, miközben azt állítja, hogy megvédte a magyar munkahelyeket. Csak abban bízhatunk, hogy Tiborcz és Mészáros is kap még néhány milliárd forint értékben egy pár beruházását, hogy legyen miből ételt vásárolni a vasárnapi ebédhez. Biztosan őket is borzasztóan földhöz vágta a mostani válság, ezért a segítség nagyon fontos. Hogy mi lesz a vendéglátósokkal, vagy azon cégek munkatársaival, amelyek a járvány miatt csődbe mentek? Esetleg a hazai cégek által sokszor be nem jelentett munkavállalókkal, akiket már nem vár vissza a cégük a járvány miatt megcsappant kereslet okán? Ezek az emberek nem számítanak. Egy a fontos, hogy a hatalmat biztosító milliárdosok továbbra is ki legyen szolgálva, ha lehet uniós vagy éppen magyar közpénzből. Ameddig van mit osztogatni a maffia-rendszer tagjainak, addig nincs probléma.
Eladott Ország
Az 500 ezer forint nem sok, de valami. Ezt követhetné mondjuk egy valódi béremelés, amelyet már évtizedek óta megérdemelne a teljes szektor és amelyet már évek óta mondogat a kormány. Káslernek nem okoskodnia kellene, hanem elintéznie azt, hogy ennek az időszaknak a valódi hősei ne merüljenek ismét feledésbe a járvány lecsengését követően, hanem ugyanolyan figyelmet kapjanak, mint most. Az egészségügyi dolgozók nem csak egy járvány idején mentik meg rokonainkat és ismerőseinket, hanem a hét minden napján, ezért a pénzügyi megbecsülés akkor is járna, ha nem épp egy járvány kellős közepén vagyunk. Az ígérgetések idejének vége van, jó lenne valódi változást látni már végre.
Kásler: "Soha nem gondoltam azt, hogy az egészségügyiek munkáját csak pénzzel ki lehet fejezni." Azért csak meg kéne próbálni (By Hofi). Szerintem az egészségügyiek nem bántódnának meg. Az operatív törzsfőnök mai bejelentése kizárólag egészségügyi dolgozókról szólt, tehát a szociális szféra le van ejtve, béremelésről pedig még annyira sem esett szó. Amit Orbán ásított, abból az derül ki, hogy ki tudja hány hónapnyi megfeszített munkát szándékoznak megköszönni ennyi pénzzel. Mert ugyanis fogalmunk nincs, hogy Országos Cecília meddig laposítja a járványgörbét, még az is lehet, hogy decemberig. Így pedig ez a hatalmas összeg körülbelül a lónak a bánatos hímtagjával lenne egyenértékű. Pláne, hogy nem világos, mikor kapják meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.