a Budapest IV. kerületi Temesvári utcában lövöldözés történt. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre és keresi az elkövetőket. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy család tagjai két autóval érkeztek a helyszínre és szóváltásba keveredtek egy ott lakó családdal.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
@Eladott Ország: ...miből gondolja bárki is, hogy az a sok mocsok, gazemberség kormányzati szintről nem csorog le az arra fogékonyak hétköznapjaiba...
Eladott Ország
@Klubtag: Amikor jött a megváltó akkor lopták a libákat és a metrót és majdnem fizetni kellett a diplomáért és majdnem fizetni kellett az orvosért de mostmár nem mert el se jut a diplomáig a gondolatig se a gondolkodásig se már tizenhat évesen mehet közmunkásnak vagy kurvának és teljes a foglalkoztatottság orvos meg úgysincs csak valahol messze ahol a busz se jár de oda úgyse tudja megvenni a jegyet az majdnem olyan messze van mint a szomszéd gyereke aki azt mondják nem mosogat Angliában hanem saját vállalkozása van de azt ki hiszi el mosogat biztos vagy vécét sikál és sírva gondol a hazájára ahol ő is térdelhetne a többivel és nézhetné a barlang falát a biztonságban és ragyogó sötétben mert egyek vagyunk mi mind és Kásler Miklós imát mond mert születésnapja van a megváltónak és ilyenkor imát kell mondani ha már úgyis térdel az ember. Amikor jött a megváltó akkor a gázszerelő gázt szerelt az adócsaló kitántorgott amerikás nem tántorgott vissza a kölykök a grundon fociztak ingyen a kurva árulta a testét az orvos gyógyított a költő költött a rendező rendezett de a szar költő versei nem kellettek senkinek mert állva máshogy hangzik mint térdelve mert térden állva más a csengése mindennek a dalnak is és térden állva úgyis mindegy hogy mennyit lop kicsoda mert fölfelé nem nézünk csak lefelé és előre se csak hátra és aki mást mond az hazudik és nem baj ha milliárdokat lopnak mert annyi pénz nincs is csak kitalálták a libsik. Amikor jött a megváltó még munkanélküliség volt de már nincs mert aki dolgozni akar elment a picsába és aki nem ment el az maradt a szarban és hálásan köszöni a krumlihéjat és mi boldogan fizetjük az összes munkás bérét akit a kinyaltseggű multi méltóztatik alkalmazni mert jó az nekünk és a multinak is jó és a pénzért cserébe igazán nem nagy ár ha a megváltó látványosan leköpi és néha végigvág rajtuk a mézesmadzaggal mert végső soron megéri.
Klubtag
@Eladott Ország: ...ez lett az országból...o:((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.