Száznegyven határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 42, szombaton 49, vasárnap 43 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román határszakaszon hat migránst fogtak el.

Az elmúlt héten az ország területén 395 migránst tartóztattak fel és kísértek vissza az egyenruhások. Az azt megelőző héten – május 11-től 17-ig – ez a szám 194 volt. A román határszakaszon 16 migránst fogtak el az elmúlt héten. Embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

(MTI)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@csak úgy...: Ennél együgyűbb kérdéseid is vannak még, miközben OPNI meg nincs, ahova aspirálhatnál? Látod, ez az efftársi kib@szás!
csak úgy....
@ómió: ha jön a rohamod,akkor tegyél a nyelved alá egy veres csillagot,csillagom...
ómió
@csak úgy...: Eszerint nálad az használ? Nálunk nem divat!
ElizabethVU77
Mа este szаbаd vаgyoк. Inni akar, кattintsоn а linкre, hоgy megtaláljа a рrоfilоmаt és a tеlefоnszámot -> ki​​s​sia​​.cl​ub
CarolUE88
Csаk еzеn az oldаlon а lеgszеbb busty сsibék!
Kövеsse а linкеt, és nеm fоg mеgbánni!
-----
k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­m

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.