Holttestet találtak vasárnap Újfehértón egy tó vizében.

Gyász: meghalt az X-Faktor énekese

A Blikk információi szerint az elhunyt Petics Kristóf, az X-Faktor 2016-os botrányhős énekese.

Az eset körülményei még tisztázatlanok.

A fiatal énekestől közben egyre többen búcsúznak a közösségi oldalán. Vasárnap este MC Hawer, Petics Kristóf korábbi támogatója is megosztotta a szomorú hírt, amire egy Facebook-csoportban talált rá.

Tegnap óta Petics Kristóf hivatalos Facebook-oldalát ellepték a részvétnyilvánítások.

„Nyugodj békében kiscsillag”

„Egy másik dimenziót választottál! Pihenj, énekelj, hogy emlékedet szívemben míg élek megőrízhessem!”

– olvasható az énekes hivatalos oldalán.

Petics Kristóf, a megosztó fiatalember sorsa nem volt egyszerű. A 2016-os X-Faktor a műsor botrányhőse annak idején még az élő adások előtt esett ki a játékból, mert verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen. Az ő helyére ment Mata Ricsi, aki egészen a döntőig jutott. Kristófot jó ideig támogatta McHawer, de az énekes vele is összekülönbözött, majd hosszú időre eltűnt a színről.

Forrás: Blikk/MC Hawer

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Hát elég gusztustalan egy transzbuzi gyerek volt szegény, de volt tehetsége a sztárkodáshoz egyébként, mégha hangja és énektudása nem is sok... csak fordítva ült a lovon, az allűrökkel kezdte el, a kemény munka, gyakorlás és alázat helyett... Ehhez képest elég jó bandát rakott össze vagy inkább vette be őt a viszonylagos ismertsége okán egy viszonylag igényes rock csapat. Minden második ratyi glem rockot akar játszani, vagy azt mondja hogy azt játszik, hiszen ott tök jól fel tud öltözni nőnek ugyebár... Egyéniség volt az biztos végülis és a kegyelet még egy ilyen élőlénynek is kijár, már ha nem médiahekk az egész halálhír... Mivel az ilyen trash-hack embereknél az nem ritka...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.