Az idei augusztus 20-i tűzijátékról azt ígérik, Európa leglátványosabbja lesz. A Turisztikai Ügynökség a belföldi turizmus élénkítésével indokolja a nagyszabású programsorozatot, több mint 70 ezren viszont úgy látják: egy katasztrofális gazdasági hatásokkal lecsengett első járványhullám után és egy várható második előtt ezt nagyon nem így kellene.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ne hazudjanak, azért lesz a nagy ünneplés megtartva, mert valakik zsebei megérdemlik!

Magyarország megérdemelte volna, és megérdemelné, hogy megfelelő összegben működjék az egészségügy, többet érnénk vele!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Spanyolországban 10 napos nemzeti gyász a koronavirus áldozatai emlékére. Magyarországon- három napos fanta, buli, haverok 10 milliárdért, az új államalapitónak.(orbán).Miközben azt sem tudni, hogy a járvány ürügyén a kórházi ellátásból kidobottak, és az ellátatlanul hagyottak közül IS hányan haltak/halnak meg.Meg kell ünnepelni egy gyilkos kormányt, és végrehajtóit. Nincs együttérzés, szolidaritás- ünneplés van/lesz. Akik meghaltak, azok nem csak számok- emberek voltak, apák, anyák, nagyszülők, testvérek. Olyan érzéketlenek leszünk mint orbán? Bezzeg a 100 év előtti "traumáért" könnyesre sirjuk a két szemünket, meg leállitjuk Budapestet. Na menjetek ti a francba.
tudode
Azért nem kellene a Krisztusból, és az országból is bohócot csinálni!
.
Mert azt írja az újság, TABUK TABUJA országról, hogy
.
----- Magyarország nevű állam jogilag nem létezik
(((Nagyjából 137 000 találat (0,38 másodperc)))))
.
www.google.com/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarorsz%C3%A1g&aqs=chrome.1.69i57j69i59l3j46j0l3.6206j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------------
.
Amelyre a honfoglalás óta nem volt példa!
Eladott Ország
@BarbaraWA96: Javaslom szexpartnernek, a heteroszexuális, az üldözött keresztényeket védő, mélykeresztény, nemzeti konzervatív ( ex. KISZ titkár és ügynök) budai Várkapitányt. uploads.disquscdn.com/images/5210ea77bae10531ccdd7f897153b9b11ef24c0b6c8c6fe662c7c53652f1a542.jpg?w=600&h=403
Nyírfa
@Rockxy: Jópofa figura vagy, kár, hogy a progresszív gondolatokból űzöl gúnyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.