A Liget Projekt megmentése érdekében tervez „virtuális békemenetet” az államilag jól tartott Civil Összefogás Fórum – vette észre a Magyar Hang az állami pénzből eltartott szervezet honlapján.

Rendhagyó Békemenetet hirdettek keddre
Fotó: MTI/Sóki Tamás

Az új önkormányzat különösen nem értett egyet az Új Nemzeti Galéria megépítésével, helyette inkább zöldfelületeket javasolt. A CÖF-CÖKA szerint „ez a döntés a Liget projekt leállítását, a nyugati világ legjelentősebb kulturális fejlesztését magába foglaló beruházás folytatásának ellehetetlenítését jelenti.”

Miután kedd délután a a főváros online lakossági fórumot szervez az ügyben, a CÖF-CÖKA arra buzdít, hogy minél többen kapcsolódjanak rá a beszélgetésre.

„Mostanában a járványhelyzet miatt nincs lehetőség Békemenet megtartására, ezért kérjük, tekintsenek a holnapi online lakossági fórumra úgy, mint egy virtuális Békemenetre az eredeti Liget Projekt megmentése érdekében”

– vetette fel a szervezet.

A lap megemlíti, a CÖF 2018-ban például 185 milliós támogatást kapott, ami a szervezet évi összes bevételét jelentette. Ebből ötvenmillió jött a Fidesz pártalapítványától, 2,1 millió a személyi jövedelemadó 1 százalékos felajánlásaiból, 133 millió pedig magánszemélyektől. 

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Ez a CÖF annyira, de annyira civil, hogy a Magyar Villanos Művek hirtelen felindulásból több mint 500 milliót adott nekik a békemenetre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A csúti a Liget projektet meg csak azért akarja erőltetni, mert Budapest nem akarja. Na, majd ránk erőlteti, ha tetszik, ha nem. Bosszúálló diktátor. Cinizmusuk, hatalom és pénzmániájuk határtalan.
Aki Én
@ómidióta: Ugyan, miért mondod? Éppen, hogy effffffftársaknak javallt. Volt komcsik szervezik a volt ifjúkomcsi kedvéért.
Te már a tényeket is pofátlanul tagadod, olyan büdös bolsisan, ahogy szoktátok.
Eladott Ország
Az európai ügyészség érdekében mintha több aláírás gyűlt volna össze. Az nem érdekli a CÖF- öt? Amikor meglátom Csizmadia"munkásőr" Lászlót, aki annak idején a kommunisták seggét nyalta fényesre, elfog az undor, és a hányinger! A CÖF nevű kamuegylet érdekes, hogy nem állt ki a kórházi fertőzések ellen(évente több ezren halnak meg ebben) a várólisták miatt(van ahol 8-10 hónapot is kell várni) a diagnosztikai műszerek hiánya miatt(nincs elég CT, és MRI, vagy ha van is elavult, vagy éppen elromlott)!!Ez a szuperkórház projekt is a fideszmaffiának egy lehetőség arra, hogy milliárdokat lopjon ki belőle! A fideszt, és a csúti vajdát sosem érdekelte a magyar nép egészsége, és élete! Magasról szarik ránk a karmelita kolostorból! Ezeknek a hitvány, és aljas alakoknak nem Magyarország az első, hanem a hatalom megtartása (BÁRMI ÁRON) és még több pénz lenyúlása, ellopása!
Nessy
@Eladott Ország: Ezek a problémák pártunk és kormányunk szerint nem problémák!
Ez nem tartozik a reklám és propaganda hadjáratukba. Ezek nem látvány elemek! Nem lehet a kolostor erkélyéről mutogatni!
Ha néha a talpnyaláson kívűl a valósággal is foglalkozna a CÖF, kevesebb ostobaságért menetelnének!
A régió "legforróbb pontja" Budapest.(feltételezem, fogalmuk nincs ez mit jelent) Ezt tovább növeli pártunk és kormányunk beton mániája!Legszívesebben minden zöldet kiirtanának, és stadiont, sportcsarnokot, betontömböket építenének mindenhova, közte térkövekkel, zsolnai fákkal.
vitriol
Ez a cöfögő-röfögő ostoba társaság nem érti meg, hogy nem a nyugati világnak akarunk megfelelni a Liget ügyében, hanem annak, hogy a budapesti, valamint a bárhonnan idelátogató emberek levegőhöz jutása biztosítva legyen!
Eladott Ország
@Nessy: tegnap, 09:53; A fidesz azért szereti kivágni a fákat mert szeretnek lopni ( lád a nemzet vejkóját) , bár a favágás csupán melléktermék. Ellopják a fát, összegyűjtik a rőzsét, kivágják a más erdőjét, és a felszabaduló területet is ellopják; oda szállodát, stadiont, trafikot, miegymást építenek, paszulyt vetnek vagy szürkemarhát legeltetnek ők, vagy a nekik fizető klienseik és gazdáik, közpénzből, EU-támogatásból, miegymásból. Még kocsinyi birkaszart is lopnak; hát pont fát ne lopnának?! Letarolt Margitsziget zenélő giccsmonstrummal, ártéri erdő helyén mobilgát, Normafa helyén biowellness-disznóhizlalda-felhőkarcoló, lebetonozott, gigagiccs-fasizmussal lekövezett és felszobrozott Kossuth-tér, sasramorgó Gábriel, sztepptáncoló Wass Albert-szobor, térkövek és betonsilók.
uploads.disquscdn.com/images/6d89d02cd2b310384343b1c1638916e15c5759d9cbc4395d9a95a01f449994bd.png?w=600&h=332

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.