Elkezdték a felújított metrókocsik ellenőrzését az orosz szakértők, nem sokkal az után, hogy kiderült, repedések vannak a szerelvények alján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Vagyis, kevésbé szerencsés esetben együtt futnánk a metróval? Nem mondom, biztosan 10 alatt futnánk a százat.
Viktornak kéne sokat metróznia.
Gyütt Mönt
Ezért IS Karácsony a hibás. Ja, meg a Soros. Tarlós nem, ő ott sem volt.
csak úgy....
@Gyütt Mönt: +a fakocka...,attól keletkezhettek a károk és még azt is kideríti az origo,hogy karácsonykor bérelte föl a soros az elkövetöt...
magyar népmesék.
Nyírfa
Tarlós Pista fakockája - magyar népmese felnőtt gyermekeknek, csak úgy...ötlete nyomán

Hol volt, hol nem volt, túl a Balkánon, de még a Tiszán is túl élt egyszer egy főpolgármester bácsi. Ezt a bácsit úgy hívták, hogy Tarlós Pista - nem az erős, a Tarlós. Pista bá'nak volt egy metrója ,meg egy rögeszméje. Ugyan egyik rosszabb mint a másik, de ő jól elvolt velük. Teltek az évek. A metró öreg volt már, nyugdíjra vágyott, békés, unalmas napokra, füstölgött is magában, hogy senki nem figyel rá, amikor már csak vonszolja magát. Pista bácsi néha mellé ült, mesélt az élet nehézségeiről, a Római partról és akadékoskodó polgárokról, akik sehogyan sem akarnak betonfalakat a Duna és a házaik közé, pedig be szép is az, de olyan kockafejűek ezek az emberek, csak magukra gondolnak, rá nem. Aztán elővette a fényképalbumot, hogy a metró láthassa az unokáit: - nézd, metró, milyen szépek, látod a kicsi milyen bőszen építi a várat, azt mondta, nekem adja, ha készen van, lakhatom benne, látod, igazi, retró fakockák, pirosak, meg kékek, zöldek is vannak köztük, meg sárgák... Pista bácsi egészen elérzékenyült - ha akarod, megmutatom neked. A metró akarta, és ebből később jó nagy kalamajka keveredett. Itt a vége, fuss el véle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.