Folytatódott a parlamenti csörtéje Szabó Tímeával.

Kásler: a leveleimet meghamisítják, úgy közlik a sajtóbanFotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Szabó Tímea (Párbeszéd) arról kérdezte Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét, hogy

mikor vállalja a felelősséget több száz ember haláláért a járványban.

Azt is kérdezte, hogy visszahelyezi-e a posztjára azt a korábban felmentett két kórházigazgatót, Cserháti Pétert és Csernavölgyi Istvánt, akikről a belső vizsgálat azt mutatta ki, nem hibáztak. Szavai szerint az a

"pökhendiség", ahogyan Kásler Miklós az ellenzéki kérdéseket kezeli, az "a pimaszság netovábbja". Azt is példátlannak nevezte a frakcióvezető, hogy a miniszter levélben utasítja az orvos szakmát.

Kásler Miklós azt felelte: belső vizsgálat egyik érintett kórházban sem volt, a leveleit pedig meghamisítják, úgy közlik a sajtóban. Hozzátette, nem hagyja magát provokálni.

Szabó Tímea viszonválaszában azt kérte a tárcavezetőtől, hogy

mutasson neki olyan levelet, amelyet a sajtó meghamisított. Mikor távozik a posztjáról?

- kérdezte, úgy fogalmazva: amíg Kásler Miklós felel az egészségügyért, emberek milliói vannak veszélyben a betegellátásban.

Kásler Miklós annyit reagált, nem haragszik.

(MTI)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Nos, a baloldali médiatúlsúly. Egyébként SOROS !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
Nos, a baloldali médiatúlsúly. Egyébként SOROS !
Zsopiale
Nah hát erre régóta van megoldás. A korrupt hazug csaló tolvaj hazaáruló parazita politikusok kedvenc szövege: ha bűncselekményt észlel, máris tegye meg a feljelentést és a hatóságok intézkednek... Esetleg herrrdoktor seggnyaló, lelkét eladó káslerprofúr őtás nem tudja, hogyan kell egy feljelentést megtenni?
jesz
Nem tudom elképzelni, hogy Szabó Tímea minden alap nélkül vagdalkozna...ha mégis, és ez bizonyíthatóan kiderül, akkor neki reszeltek..
..ha van alapja, akkor viszont Kásler jól bírja..
namihami
Akkor Manóbácsi itt a lehetőség, mutasd be az eredeti levelet. Csak össze kell hasonlítani. Mert ugye, van róla a saját adminisztrációdban tárolt példány. Ma már az egyszerű magánember is tárolja a gépén a kiadott leveleit.
Nincs? Akkor -- messziről jött ember...
SystemError
Retkes körmű gyilok bohóc még jól el is viccelődik, miközben halottakról beszél mindegy is ki okozta...Nem csak elmebeteg, de paraszt is! Ezt Viktor helyében beszélni nem engedném, ahogy Matolcsyt is csak felügyelettel engedi. Látom Rétvári nézi is mindig a szeme sarkából, ki van adva neki, mint egy óvóbácsi. Bólogat is, ha jót mondott a kis majom. Persze azt is látom a szemén, hogy be lesz dobva fostos köröm, ha kell. Eddig azt hittem, hogy Matolcsy a legnagyobb elmeroggyant, tökkelütött barom a kis csapatban, de rá kellett jönnöm, hogy ő legalább "csak" áttételesen volt ilyen elfánt a porcelánboltban, E viszont egy igazi beteg elméjű fasz.

Ezért veszélyes Orbán rendszere, mert az értelmiség már rég otthagyta és akik meg engedelmeskednek neki, azok mind idióták vagy valami alkalmatlan komplexusos pszichopaták, akik most lehetnek valakik pár évre. Mindegy mi volt az ára...:(

Idővel mind számok lesznek csak egy büntetés végrehajtási intézet nyilvántartásában. A normálisabbak bele fognak őrülni abba, amit tettek, a retkeket meg majd támogatják az új öribarik jóban-rosszban A vége ugyanaz lesz mindenki számára, csak lesznek, akik emberként születhetnek majd újjá.
solidedge
Csak megvan valahol az a fránya levél. Szerintem egy 10 éves meg tudja mondani mi áll benne. Jó magyar módra vérig menő vita folyik a semmin. Szabó Tímeának csak fel kellett volna olvasnia a levelet és a vén ámokfutóba beleszorult volna a szó.
Nyírfa
Az érzéketlenség netovábbja. Mi lett ebből az országból? Már nem ismerek rá a hazámra.
Józsipapa
ezt a szar alakot !!!
vén szenilis barom !!!
RonaGyuri
Soli Deo gloria

vagy mégsem?

Mottó:
„Szent árnyékában,
égi Uramnak,
engem a tapsok,
hidegen hagynak.

Hála, köszönet,
csak Õt illeti,
hol nékem adják,
átadom neki.”

Ahogy ő és fegyvertársai mondották volt a 90-es évek elején lépten nyomon térdre csapják magukat és hányják a keresztet, mára ez a legfőbb jellemzőjükké vált. Persze ebben is kicsorog a legfőbb jellemzőjük: műveletlen, arrogáns paraszt-suttyók!
A beszámolók szerint „Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője vonta kérdőre Orbán Viktor miniszterelnököt hétfőn a parlamenti azonnali kérdések órájában” egyértelműen „Kásler Miklós emberierőforrás miniszter történelmi érdemeit” fírtatva. A válaszban kifejtette, hogy: „Káslernek mindenki köszönettel tartozik, Szabó Tímea idős rokonai is.”!
Sámannus
Bizony, a felmondást is meghamisították...
Ne kamuzzon má még a pohos se!
ómió
De, hát, ha egyszer - Szabó efftársnő szerint - a "világon" itt a legnagyobb a halandóság?! Lehet ezt még túlhazudni, efftársak?
Nessy
Azt a levelet is "meghamisítják", amiben éppen a kórház parancsnokoknak a hatáskörét bővíti, és orvosszakmai témákban is döntési jogot kapnak?
Ha nem volt "igaz" az ad hoc ágy felszabadítás, akkor azon a jogcímen, hogy nem teljesítette időre az ágyak üressé tételét, hogy lehetett azonnali hatállyal felmenteni az OORI igazgatóját? Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak! Igaz, ahhoz jó memória és intelligencia kellene!
vacsi
Rendben van, szerinte meghamisítják a leveleit. Ennek egyszerű a végére járni: mutassa be a szerinte írt levelet, és mutassák be a kórházak, milyen levelet kaptak. Kiderül, hogy azonosak-e.
Nessy
@vacsi: Majd bolondok lennének! A híveknek elég, ha Kásler letagadja a Fiastyúkot az égről, máris zeng hozsanna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.