Jó egészségnek örvend és reménykedve tekint a jövőbe Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán, bár három hete szörnyű tragédiát kellett átélnie.

Humenyánszky Jolán bevallotta: nem akarja, hogy majd ha eljön az idő, a férje mellé temessék. Nem mintha időszerű lenne erről beszélni, hiszen Jolika néni szerencsére jó egészségnek örvend.

Ahogy azt korábban megírtuk, Szilágyi István május 3-án, tragikus körülmények között elhunyt. Lópici Gáspárt néhány napja örök nyugalomra helyezték, ám a fia nem akart megjelenni a temetésen. Édesanyja korábban egy interjúban azt mondta, nem haragszik a fiára, sőt, azt is bevallotta: talán genetikai okai is lehetnek annak, hogy Péter ilyen agresszív természetű.

Az idős asszony nemrég pedig azt is elárulta: ha majd eljön az idő, nem szeretne férje mellett nyugodni, bármennyire is szerette őt.

Nagyon szerettem Pistát, de neki más volt a vallása, református volt. Máshogy van az a föld szentelve, mint ahogy nálunk, katolikusoknál szokás

– mondta a Blikknek.

Címlapkép: Facebook/Fókusz

(blikk.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Horizont: Irtó kedves tuccc lenni, ezt senki nem moshatja le rólad. :)))
Joggal kérhetnél kártérítést az önkormányzattól, amiért kultúrköröktől szegregálva lettél.
Eriksson
@Horizont: Sosem kértem, hogy kedves légy. De némi intelligenciát mutathatnál, legalább a nagyközönség előtt. :)))
Egy anyától, nagyanyától ennyi minimum elvárható lenne.
Eriksson
@Horizont: Mivel bántottalak? Egyetlen sértő szót nem mondtam rád.
vacsi
"Máshogy van az a föld szentelve, mint ahogy nálunk, katolikusoknál szokás"
Nem tudom, hogy szentelik a temetőkben a földet, és azt sem, hogy miért lenne zavaró, ha egy házaspár, akik leéltek évtizedeket egymás mellett, a temetőben miért nem nyugodhatnak ugyancsak egymás mellett - bármelyik vallású temetőben...
De az azért elgondolkodtatott, hogy ez a nagyon vallásos katolikus a Kádár rendszerben hogyan gyakorolta a vallását? Egyáltalán: gyakorolta, vagy nagy kommunista volt? Nem azokkal van bajom, akik kommunisták voltak, hanem azokkal, akik azóta előjöttek a sötétből...
vacsi
@Horizont: Jó, jó, de kicsit unom már...
terlasz
Mentális zavarokkal küzdő családtól ne várjunk racionális megnyilvánulásokat. Szerintem, ne mérgezzük a lelkünket abnormális dolgokkal, ignoráljunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.