Horribilis összeggel támogatják meg a nagy szállodák felújítását és újak építését.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ez nagyjából megfelel a mai napon, az önkormányzatoktól lennyúlt gépkocsiadónak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Ez nagyjából megfelel a mai napon, az önkormányzatoktól lennyúlt gépkocsiadónak.
RonaGyuri
Eklatáns példa

hogyan és mire megy az a pénz, amit a válság enyhítése címen elosztogatnak

Abban akár lehetne is valami, hogy „a Magyar Turisztikai Ügynökség a koronavírus-járvány miatt megrogyott turizmus támogatására 20 milliárd helyett váratlanul 83,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást osztott szét ”.
Az már egy kicsit véleményes, hogy „A legnagyobb támogatást Garancsi Istvánhoz, Csányi Sándor hoz és Hernádi Zsolthoz köthető CDHT Hotel Projekt Kft. kapta ” és „Mészáros Lőrinc és Tiborcz Istvánnal közös vállalkozásaik” is érdemesnek találtattak.
Az igazi poén azonban az, hogy „Mészáros Lőrinc szállodalánca kirúgott 800 alkalmazottat, miközben 17,7 milliárdot kaptak az államtól a Kisfaludy-program keretében”!!
Na igazából kiket támogattak??? =))
1magyar
Na ugyan minek pazarolnak, a vírus és egyéb miatt lecsengőben van a turizmus. De jobb is lenne, mert amilyen szeméthegyekkel is jár, az sok.
namihami
Tipikus magyaros irígység! Már ezt a pár filléres csekélységet is sajnáljuk nyomorgó milliárdosainktól. Ezért nem jut ez az ország egyről a kettőre. A család és a barátok megbecsülése bezzeg smafu. Mindig csak a havibéres krőzusok támogatása, ezeknek meg hadd jöjjön a koldusbot.
Reménytelen ez az ország, hogy pont a leginkább arra rászoruló és méltó tagjait hagyja veszendőbe menni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.