A szabolcsi rendőrök a TEK közreműködésével fogták el a gyanúsítottat, aki elrabolt egy 24 éves nőt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett, és magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. M. 35 éves nyírábrányi lakos ellen.

A rendőrségre egy nyírmihálydi asszony tett bejelentést 2020. május 17-én hajnalban, hogy

egy arcát maszkkal eltakaró férfi, akinek vélhetően fegyvere is volt, rájuk tört a házukban, és erőszakkal magával vitte a 24 éves lányát. A nő hiába ellenkezett, a férfi kirángatta az ágyából és a házból, ezután egy autóba tuszkolta és elhajtott.

A nyomozók a bejelentés után haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeképpen rövid időn belül megállapították, hogy a nőt korábbi élettársa vihette magával.

A szabolcsi rendőrök – mivel felmerült, hogy az elkövetőnek fegyvere van – az elfogáshoz a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségét kérték, akik a feltételezett elkövetőt 2020. május 25-én Turán elfogták. A férfit a rendőrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, és gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. A rendőrök az elfogás helyszínén az akarata ellenére elhurcolt nőt is megtalálták, őt sértetlenül otthonába vitték. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított letartóztatásának indítványozását.

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.