Folytatódik a Gáspár-család kálváriája, 5 millió forintot követelnek Győzikééktől. A napokban értesítést kaptak a Gyöngyösi Járásbíróságtól, hogy nem csak a showman-t, de a feleségét, Beát és lányát, Evelint is feljelentették.

Tavaly novemberben a 21-es úton szembejött velük egy autó, ami állítólag fékezés nélkül, szándékosan beléjük hajtott. Centikent múlott a Gáspár család élete; a volán mögött Bea asszony ült, akit lelkileg nagyon megviselt az ütközés, napokig csak sírt. A balesetet okozó nő azonban most feljelentést tett a Gáspár családdal szemben, és 5 milliót követel rágalmazás és becsületsértés miatt. A baleset után ugyanis Gáspár Bea őszintén elmondta a véleményét egy videóban, amiben kimondta a balesetet okozó nő teljes nevét.

Összetörte a Bea autóját, összetörte a karácsonyunkat, összetörte a lelkünket, és mi fel vagyunk jelentve, mert mi akkor szabályosan közlekedtünk

– fakadt ki Gáspár Győző.

A család nem érti, miért kér kártérítést a baleset okozója, hiszen éppen ő volt az, aki összetörte más autóját, és veszélyeztette az életüket. Gáspár Bea nem érzi magát hibásnak, azt mondja, ő teljesen szabályosan közlekedett. Sőt a történtek óta a biztosító sem fizetett, valamint a rendőrség sem zárta le az ügyet.

Megszólalt a Gáspár család autóbalesetét okozó nő: „Nem emlékszem semmire”

Nemcsak Gáspár Győző és felesége, Bea asszony tartja jogtalannak a balesetet okozó nő követelését, hanem a showman testvére, Zsolti is teljesen ki van borulva. Úgy gondolják, tönkretették az életüket.

Győzike ügyvédje szerint a Gáspár család nem követett el bűncselekményt. 

Címlapkép: tenyek.hu

(tenyek.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
A személyes adatok védelmével a Ptk. foglalkozik. Sajnos ilyen esetben megítélhető maximum 5 millió forint nem vagyoni kártérítés, amennyiben a bíróság bizonyítottnak látja, hogy érdekek sérültek!
volvós
Irány a cellába, a többi langyos haverjai közé, hadd tudja meg ez a g.ci, hogy mire való az anál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.