Ha valaki azt állítja, hogy Tisza István, Károlyi Mihály vagy Kun Béla a felelős egy személyben Trianonért, az nem ad választ a mai kérdéseinkre – fogalmaz Ablonczy Balázs, a Lendület Trianon 100 kutatócsoport vezetője. Interjú.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
1990. június 4. Budapest

A korabeli parlamenti jegyzőkönyvbe aznap a következőket jegyezték fel:

„Elnök: Tisztelt Képviselőtársaim! Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.) Köszönöm szépen."
SystemError
Az akkori értékek szerint milyen politikai vezetés is volt hatalmon? Kussolva elfogadták trianont? Don kanyarba küldték az akkori Káslerek, akiket kell? Akkor nagyon tudnak keménykedni amikor nincs semmi. Amikor trianon vagy éles koronavírus van vagy csak az oroszoknak kellenek 133 jó házmester, akkor már nem ilyen bátrak nemet mondani, sőt...Az éppen aktuális 133-as team a jó hírnévért és hogy ne legyen bajuk mindig is szó nélkül eladta mások életét egy perc alatt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.