A kormány elfogadta a városi otthonteremtési programot, jelentette be Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.  BUDAPEST ARANYTARTALÉKAI A ROZSDAÖVEZETEK, AMELYEK NAGY LEHETŐSÉGEKET JELENTENEK IRODÁK, PARKOK ÉS LAKÁSOK LÉTREHOZÁSÁRA – mondta Fürjes, aki a rozsdaövezeti akciótervet ismertette. Müller Cecília országos tisztífőorvos bejelentette, hogy új beutalási rendet adtak ki, és egy betegútra vonatkozó algoritmust is összeállítottak. Az ellátási szinteket koncentrálva fel lehet szabadítani a nem koronavírus-fertőzöttek számára szükséges egészségügyi ellátási kapacitást. A koronás betegeket egy vonal mentén, a többi beteget egy másik vonal mentén látják el, mondta a tisztifőorvos, aki szerint minden beteg megtalálja a számára szükséges ellátást. HAZÁNKBAN ÚGYNEVEZETT TÖBBLETHALÁLOZÁSI ARÁNY NEM FORDULT ELŐ, EMELTE KI MÜLLER A KSH LEGFRISSEBB ADATAIRA HIVATKOZVA. Fürjes Balázs, Müller Cecília, Kiss Róbert és Gál Kristóf május 27-i tájékoztatója. A sajtótájékoztatót ismertető összefoglaló cikkünket itt olvashatja. Az MTVA adását az RTL Klub segítségével közvetítjük.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A barnamezős beruházások ( értsd jobb helyeken, a rozsda helyett ) az építőipart segítik = Garancsit és Mészárost . "Budapest aranytartalékai"-ból mára trombitaréz lett, illetve már az sem csak rozsda.
static.regon.hu/ma/2020/04/kepernyofoto2020-04-17-10_28.14.png
Én is nagyon aggódom a haveri kőművesbrigádokért, tényleg. A teljes magyar építőipart megütötte az áfaemelés már a koronavírus-járvány előtt. A járvány okozta válság erre csak rátett egy szívlapáttal, most egy áfacsökkentéssel próbálják menteni a menthető
ElizabethVU77
Idejе tаlálni egy állandó bагátnőt. Soк egуedülálló hölgу váг itt -> ki​​s​sia​​.cl​ub

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.