Gyurta Dániel és Baán László is tanítja a jövő diplomatáit.

(Forrás: hvg.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vigaszdíjként a nemzet "goJóstoLa" – ha már bejelentkezett érte – megválasztották a Nemzet Sportolójának Grosics Gyula halála után. A bukott elnök, a nem doktor szívfájdalom nélkül happolta el a címet arra méltóbbak elől. Kapott ezért is 500 ezer forintot az államtól. Mert ő sportpéldakép is. Erkölcsösség nulla. Nála csak azok szégyellhetik jobban magukat, akik megválasztották. Az a mai napig nem derült ki, hogy orbáni nyomásra tették, vagy Schmitt Pálnak, az Astoria szálló egykori igazgatóhelyettesének, a Kádár-rendszer miniszterhelyettesének, az olimpiai bajnoknak, a sportdiplomatának, a nagykövetnek, a bukott köztársasági elnöknek, a közgazdásznak, a politikusnak és franc tudja még minek tartoztak ennyivel – emlékül. Hányinger az egész pali, simulékony volt ez az ember sportban, közéletben mindenhol és mindenkor.
Ő a MOB közgyűlése alatt Szófiában bolgár sportvezetőkkel tárgyalt. Azzal magyarázta, a szófiai út már előre le volt kötve. Kérdezem: mi lehetett fontosabb, mint kétszáznál is több magyar sportoló sorsáról szavazni? Soha nem teljesülő álom maradt a politika bojkottálta világjáték például Wichmann Tamás, Darnyi Tamás, a vízilabdacsapat, az öttusacsapat (Fábián László és Mizsér Attila révén egyéniben is volt esélyünk), Stefanek Gertrúd, Gáspár Tamás, Baczakó Péter, Kocsis Ferenc, Magyar Zoltán, Wladár Sándor és sokan mások számára. Azért tartottam fontosnak mindezt feleleveníteni, mert ez Orbánisztán üzenete. Ha a hatalom pelenkájába kaki kerül, nem eldobják, hanem kimossák. Nem kell értenetek semmihez, törekedjetek jó kapcsolatokra mindenkivel, mosolyogjatok, a nehéz helyzetekből akár megalkuvás árán is vágjátok ki magatokat, egyáltalán: ragadjatok meg minden eszközt arra, hogy építsétek a karriereteket. Legyetek akár bűnözők, csalók, tolvajok, mindig hű elvtársaim maradtok; ne féljetek barátok, haverok, csókosok, veletek vagyok; a rács lakatát is leverem értetek, drága elnökeim! Számíthattok rám.
Horizont
"Szijjártó Péter tavaly novemberben, a Fidelitas 16. tisztújító kongresszusán jelentette be, hogy elindul a Magyar Diplomáciai Akadémia. Elvégzése előfeltétele lesz annak, hogy valaki csatlakozhasson a külügyminisztérium állományához, de itt készítik fel a leendő nagyköveteket és főkonzulokat is a külszolgálat előtt.
Az Akadémián Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó és Schmitt Pál a sportdiplomáciáról, Baán László kormánybiztos képzőművészetről és filmekről, az Orbán Ráhel mentoraként emlegetett Zsidai Roy pedig a magyar gasztronómiáról tart előadásokat.
havi nettó 250 ezer forintos ösztöndíjjal dotált programra bármilyen alapdiplomával – azaz külügyi képzettség nélkül is – jelentkezhetnek a fiatalok.
Az akadémiáért felelős államtitkárság a lapnak azt írta, közel harmincszoros túljelentkezés volt a 20-25 fővel induló programra."
Hihetetlen ami ebben az országban megy. Palya bácsi oktat??? Oktat!!! Dőlök a röhögéstől. Helyesen írni se tud.
Béla333
Plagi bácsi újra feladatot kapott.
Csuda hasznos dolgokat tud javasolni a szakdolgozat készítőknek...
RonaGyuri
mert van rá társadalmi igény!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.