Hat mentőautó és két mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

Öt halott a Balatonnál – újabb infók: négyen életveszélyesen megsérültek, két teherautó ütközött a kisbusszal

Egy téglákat szállító kamion ütközött össze egy kilenc utast szállító Ford kisbusszal a 710-es főút Balatonfőkajár és Csajág közötti szakaszán – mondta el a veol.hu-nak Nagy Judit rendőrségi sajtóreferens.

A balesetben öten életüket vesztették, négyen életveszélyesen megsérültek.

Nem sokkal később a helyi megyei hírportál módosította a hírét:  a balesetben összesen két teherautó és az utasokat szállító kisbusz ütközött, egyelőre tisztázatlan körülmények között.

A helyszínre hat mentőautó és két mentőhelikopter érkezett.

(veol.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Horizont: Engem is felháborit!! 3. napja mindegyiket "jelentem", amire rábukkanok, levelet is irtam, de azóta sincs semmi az égvilágon!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegfue
@Horizont: Engem is felháborit!! 3. napja mindegyiket "jelentem", amire rábukkanok, levelet is irtam, de azóta sincs semmi az égvilágon!!!
szegfue
@Horizont: Megpróbálok "kutakodni", hogy ez mennyire "megengedett". Én azért nem adom fel, változatlanul mindet jelentem, hátha megunják és akkor letiltják őket...
Gyütt Mönt
@Horizont: ráadásul némelyik külföldi, látszik a magyartalan szövegből.
jesz
ezeket a szexhirdetéseket anyagi kényszerből engedik, nem csak a propeller, hanem a vadhajtások, és más anyagilag jól álló portál is.
Az érvük az, hogy nem kell rákattintani, aki meg kanos, annak itt a lehetőség.

Abban mindenkinek igaza van, hogy halálesetnél, súlyos bántalmazásnál, gyermekzaklatásnál nem lenne szabad engedni a hirdetést...de a pénznek nincs szaga...már a kegyeletet is háttérbe szorítja a pénz(vagy a mégtöbb pénz)
jesz
a hírhez annyit látatlanban, hogy egy téglát szállító kamionnal nem igazán tanácsos találkozni, pláne kettővel. Ha a kisbusz vezetője vétlen, az már önmagában is borzasztó..
Aki felépül(így-úgy)az is a további életében cipeli a szörnyű élményt. Kártérítés persze nem lesz.
szegfue
@jesz: Ez igaz, hogy ha nem érdekel, akkor nem kattintok rá! Viszont egyre "nyiltabb" a hirdetések szövege, tehát nemcsak egy link...
szegfue
@Horizont: Tegnap 10:07 Ez igen "érdekes" kérdés! A 2008. XLVIII tv. 9.§ 2) bekezdése szerint "Tilos a szexuális szolgáltatás reklámja". Abban megegyezhetünk, hogy ez bizony reklám, főleg ilyen politikai tartalmu felületen.
Ha viszont a Propeller nem minősiti reklámnak, nem kap érte pénzt (ill. nem bizonyitható, hogy kap), mert mondjuk "csak" regisztráltak u.ugy itt a hölgyek, mint mindenki más, akkor a tartalma miatt kellene kitiltaniuk. Hiszen egyre nyiltabban "kinálják portékájukat"!
SarahLZ91
Ide kегеseк egy idеget!
Készеn áll a kíséгleteкге!
----
k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­m
Zsopiale
Imádkozom az istenhez őszintén, hogy a kisbuszban Orbán, Tiborcz és vagy Mészáros családok tagjai ill ők maguk döglöttek meg...
Zsopiale
@Horizont: Ezt jobb ha abbahagyjátok, mert ez jelenti az itten TELJES szólásszabadságot! Ha ez ellen lépnek, én sem szidhatom tovább szarbángecit... ;)
szegfue
@Horizont: Kész röhej! Már lájkolni sem enged!! Egyébként egyetértek! Ez egyáltalán nem szólásszabadság kérdése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.