A Magyar Nemzeti Bank monetáris politikáért, pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős alelnöke Nagy Márton – más fontos vezetői megbízatása miatt – csütörtökön lemondott alelnöki tisztségéről – tette közzé a jegybank honlapján.

Lemondott az MNB alelnöke
Nagy Márton a Magyar Nemzeti Bank alelnökeként az MNB 2016-os üzleti jelentésének és beszámolójának általános vitája alatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. október 18-án.Fotó: Kovács Tamás / MTI / MTVA

A jegybank elnöke felkérte Virág Barnabást, a monetáris politikáért és közgazdasági elemzésekért felelős ügyvezető igazgatót, hogy átmeneti jelleggel vegye át a monetáris politikáért, pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős alelnökség irányítását.

A Növekedési hitelprogram hajrá és a Növekedési kötvényprogram vezetését Patai Mihály, a nemzetközi kapcsolatokért, készpénzlogisztikáért, pénzügyi infrastruktúrákért és digitalizációért felelős alelnök veszi át – írták.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egy pillanatig kètségbe estem, hogy a többi 400.000-hez hasonlóan, ez is munkanélküli lesz ès eheti az otthonülők keserű kenyerét
De, szerencsére, neki bejön az ""árokszél-effektus"".
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.